Zubato jesensko sunce prošlih je tjedana nadahnulo brojne ljubiteljice mode na zanimljive odjevne kombinacije. Izdvojili smo tri dame o kojima smo pisali u našoj modnoj rubrici, a koje su svojom pojavom razveselile čitateljice na stranici Zadovoljne na Facebooku.

U kontinentalnom dijelu Hrvatske trenutačno su popularni topliji komadi, poput predimenzioniranih vesta i vunenih kaputića. Smjelije dame, pak, odlučit će se za upečatljive boje koje razvedravaju jesensko sivilo.

Mlada dama u centru Zagreba tako je prošetala u ljubičastom predimenzioniranom kaputu koji je kombinirala uz hlače na crtu u malo drugačijoj nijansi iste boje. Vedru kombinaciju potom je zaokružila šarenom maramom.

Vrh, Savršeno i Poezija za oči, samo su neki od komentara na stranici Zadovoljne na Facebooku vezane za ovu modnu kombinaciju, a po kojima je vidljivo da su čitateljice velike ljubiteljice ljubičaste boje.

Lajk čitateljica Zadovoljne dobila je i plavokosa dama iz Zagreba u elegantnom izdanju kojem su dominirale nježne jesenske boje. Bež dolčevitu sparila je s bijelim kardiganom i smeđim kožnatim hlačama, a preko svega je prebacila bijeli sako.

Kombinaciju je zaokružila s jednostavnim bijelim tenisicama, sunčanim naočalama te torbicom u boji konjaka.

Na hrvatskoj obali temperature su više, pa jesenske modne kombinacije izgledaju nešto drugačije. I dalje se nose mini suknje koje se kombiniraju uz laganije jakne i bluze, ali i visoke čizme.

Ili je to barem slučaj bio s ovom atraktivnom Zadrankom, koja je prošetala gradom u smeđem modelu kaubojki visokih sara.

Baš mi je drago što su se kaubojke vratile u modu, komentirala je jedna od čitateljica Zadovoljne na našem Facebooku.

Tamnokosa Zadranka svoj je par čizama sparila uz mini suknju od trapera, majicu s likom tigra te s motorističkom kožnatom jaknom u žutoj boji.

Koja je jesenska kombinacija vama najdraža?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju