Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike koje utječu na sve životne aspekte. Jedan od njih je i prijateljstvo. U nastavku saznajte kakve su prijateljice osobe u znaku strijelca, možete li se na njih osloniti i na koji način obogaćuju vaš život.

Strijelci su na glasu kao rođeni optimisti koji iza svakog sivog oblaka vide dugu.

Veliki je blagoslov imati uz sebe strijelca u stresnim trenucima jer će vam oni pomoći da pronađete nešto pozitivno i u najgoroj situaciji, ohrabrit će vas i uvjeriti da za svaki problem postoji rješenje.

Po prirodi su otvoreni i zato jako brzo mogu razviti povezanost s novim ljudima, što naposljetku rezultira širokim krugom prijatelja.

Slika nije dostupna Odvažne šarmerice: Otkrijte sve o ženama strijelcima

Strijelci su odvažni avanturisti i s njima je dobra zabava zagarantirana. Prepustite se njima u ruke i sigurno ćete doživjeti trenutke za pamćenje jer je za njih čitav život jedna velika zabava na koju su svi pozvani.

Oni su stalno u potrazi za novim uzbuđenjima i ne mogu stalno biti na jednom mjestu. Zato se najlakše sprijateljuju s proaktivnim osobama koje su uvijek spremne na neku novu pustolovinu.

Srce i simboli horoskopskih znakova Najvažnija sitnica koju vaš znak horoskopa traži u drugoj osobi

Nisu skloni dugotrajnom promišljanju, odluke donose preko noći i baziraju ih samo na tome kako se u tom trenutku osjećaju ili što žele, pa zbog toga mnogima mogu djelovati pomalo sebično ili nepouzdano.

Međutim, to je njihov način funkcioniranja s kojim se drugi jednostavno moraju pomiriti jer ih promijeniti ne mogu.

Slika nije dostupna Slažete li se? Najprivlačnije fizičke karakteristike svakog horoskopskog znaka

Strijelci su iskrene osobe od povjerenja i uvijek će vam dati savjet, ali neće imati strpljenja za vas ako jedno govorite, a drugo radite.

Kada su u pitanju ostali znakovi, strijelci se savršeno slažu s vodenjacima. Baš kao strijelci, i vodenjaci su neovisni avanturisti koji i ne pomišljaju na ostanak u svojoj zoni komfora, nego samo žele istraživati svijet oko sebe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju