U svijetu astrologije na definiranje osobe utječu i fizička obilježja svakog znaka.

Naime, svaki znak ima atraktivnu fizičku karakteristiku koja može pomoći njegovom samopoudanju. Poznavanje najbolje fizičke osobine osobi može pomoći da bude sigurnija u sebe. Ako ste u skupini onih koji tu sigurnost već imaju, poznavanje najbolje fizičke karakteristike samo će vam povećati samopouzdanje.

U nastavku se zabavite otkrivanjem najprivlačnijih karakteristika svakog znaka - od obrva do stopala.

OVAN

Dio tijela: Obrve.

Ovnovi znaju da je sve na njima super, ali njihove obrve su nešto što svatko primijeti. Pomoću njih dodatno naglašavaju svoju neustrašivost ili nevinost.

BIK

Diot tijela: Usne.

Bikovima su usne jedno od najprivlačnijih obilježja. Iako nije nimalo lako zadržavati naslov osobe s najboljim usnama, bikovima to polazi od ruke bez previše truda.

BLIZANCI

Dio tijela: Ten.

Prekrasan ten, baš poput bebinog, adut je blizanaca. Zbog njega izgledaju i osjećaju se mlađima nego što jesu i to se vidi.

RAK

Dio tijela: Trbuh.

Rakovi su poznati po truhu koji je izvrsnoj formi. Leptirići koje često osjećaju dodatna su im pomoć u održavanju forme.

LAV

Dio tijela: Kosa.

Koji je najbolji način da lav pokaže svoju nadmoć nego gustom, prekrasnom kosom. Kada lavovi uđu u prostoriju privuku svačiju pozornost, a kosam im u tome puno pomaže.

DJEVICA

Dio tijela: Koža.

Održavanje kože čistom i zdravom zna biti težak zadatak, ali ne i djevicama čija je koža glatka i oduzima dah.

VAGA

Dio tijela: Stražnjica.

Susretljive i šarmantne vage koje su istovremeno nježne i ljubazne mogu se pohvaliti lijepom stražnjicom.

ŠKORPION

Dio tijela: Erogene zone.

Škorpioni su svjesni svoje moći i znaju njome upravljati, a njihove najprivlačnije karakteristike čuvaju samo za one koji ih zaslužuju. Takvih je jako malo.

STRIJELAC

Dio tijela: Leđa.

Nošenje haljine golih leđa nikome ne ide od ruke kao ženama rođenima u ovom znaku. Na taj način znaju da će privući pozornost ljudi. Leđa su njihova snaga.

JARAC

Dio tijela: Noge.

Ako na nekome haljine i visoke potpetice izgledaju sjajno onda su to žene rođene u ovom znaku.

VODENJAK

Dio tijela: Stopala.

Vodenjacima su napredovanje i trčanje za slobodom omiljene aktivnosti, a u tome im pomažu stopala koje ne samo da su prirodno lijepa nego su tu da im pomognu da sigurno koračaju zemljom.

RIBE

Dio tijela: Oči.

Svojim prekrasnim očima ribe vide puno dalje od same površine. Zahvaljujući svojim očima u stanju su voljeti puno dublje nego drugi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju