Neki slavni parovi uspjeli su organizirati vjenčanje u tolikoj tajnosti da za neke od njih samo pretpostavljamo kako su u braku. U nastavku donosimo neke od najpoznatijih "odbjeglih" mladenaca

Informacija da se Michael Fassbender oženio za Aliciu Vikander, mnogim je obožavateljicama slomilo srce. Kada su za to napokon doznale. Naime, par se uspio ovog mjeseca vjenčati na Ibizi bez da je u javnost procurila ijedna fotografija. U krugu najbliže obitelji i prijatelja zavjete su izmijenili u luksuznom resortu.

Neki su pobjegli na drugi kontinent, neki i ne tako daleko, ali potpuno sami, a neki su uspjeli zavarati čak i obitelj te prijatelje

Od očiju javnosti pobjegli su i zvijezda Mamma Mie, Amanda Seyfried i njezin odabranik Thomas Sadoski. Kada se ovog ožujka pojavio u emisiji The Late Late Show with James Corden, kratko je izjavio:

Jednostavno smo pobjegli. Par se vjenčao na selu uz matičara, a izrečene zavjete napisali su sami.

A ova bi priča teško mogla proći bez Jennifer Aniston i Justina Therouxa. Nekoliko dana prije onoga što bi bilo treća godišnjica njihove veze, Jennifer i Justin vjenčali su se u svojemu domu u Bel Airu. Kako bi potpuno iznenadili prijatelje i obitelj rekli su da se radi o rođendanskoj zabavi.

Tajno vjenčanje imali su i glumica Amy Adams i Darren Le Gallo. Ceremonija se održala na nepoznatoj lokaciji u Kaliforniji, a par se vjenčao nakon što su bili zaručeni 14 godina. Da cijela stvar i ostane skrivena od očiju javnosti sigurno je pridonijela i strka oko kraljevske bebe na drugom kontinentu.

Jedan od omiljenijih i po svim informacijama, kojih nije baš puno, sretnijih parova u Hollywoodu svojim su vjenčanjem u potpunosti šokirali javnost. Organizirali su ga tajno na jednoj plantaži u Južnoj Karolini, a za organizaciju se pobrinula, ni manje ni više, nego slavna Martha Stewart.

Par je dozvolio da se snimi nekolilko fotografija koje su objavljene kasnije te godine u časopisu Wedding.

A koji su se još slavni parovi vjenčali u potpunoj tajnosti, progledajte u galeriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju