Stigla je Tortica Crunchy, posebna i drugačija po izrazito zaraznoj hrskavosti prhkog vafla.

Torticom Crunchy proširen je Krašev asortiman Tortica, a od klasične se razlikuje po prhkom, hrskavom vaflu koji nije preliven čokoladom. Nova Tortica donosi savršen spoj nježne mliječne i fine lješnjak kreme obogaćene komadićima kakaovca i mnogima će, bez sumnje, postati najdraža poslastica. Torticu Crunchy toliko je zarazno hrskati da je upravo trenutak glasnog (i slasnog!) hrskanja inspiracija za novu kampanju #odhrskaj.

PR PR (Foto: PR)

Nema te svakodnevne situacije u kojoj vam netko ili nešto blago „digne tlak“, a da se ne možete smiriti uz kratku, hrskavu pauzu uz Torticu Crunchy.

Prijateljica vam svakodnevno pokazuje na stotine fotografija svojeg djeteta? Kolegica iz ureda nakon dvije godine još uvijek ne zna upaliti zvuk na online sastanku, a totalno suosjećate s onim mladim dečkom koji sate i sate provodi kao osobni fotograf svoje drage? Kraš je pripremio tri videa u kojima će se, vjerujemo, mnogi prepoznati.

Video Mama 


Video Zoom 

 
Video Instagram

Nađete li se i sami u sličnoj situaciji, iz Kraša vam poručuju da je upravo nova Tortica Crunchy savršeno rješenje za #odhrskaj trenutak kojim dan odmah postaje bolji. A nakon što je okusite, probajte ne misliti na Torticu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju