Većina žena voli pratiti modne trendove i eksperimentirati s odijevanjem, dok su muškarci još uvijek malo rezervirani kad je o tome riječ. Neki ženski odjevni komadi za njih su totalni misterij i ne mogu shvatiti zašto ih volimo nositi.

Galerija Kombinezon Traperice boyfriend kroja Dolčevita +1 Platforme

1. Boyfriend traperice

Zašto se zovu dečkove traperice ako nisu njegove traperice? To su samo bezvezne hlače bez oblika koje nijednoj curi ne stoje dobro. Takvo je njihovo mišljenje, ali oni ne razumiju koliko se divno osjećamo kada uskočimo u njih iz svojih preuskih skinny traperica.

Traperice boyfriend kroja Traperice boyfriend kroja (Foto: Getty Images)

2. Kombinezoni

Svečano padobransko odijelo. Kao što su platforme "mješanac" štikle i ravne cipele, tako je i kombinezon neodoljiv spoj hlača i majice ili haljine. Posljednjih nekoliko sezona pravi je hit i sjajna zamjena za večernje haljine, zbog čega ga mnoge žene jednostavno obožavaju, ali muškarcima je trend sljubljivanja dva odjevna komada u jedan naprosto neshvatljiv.

3. Dolčevite

Što je to, majica s ušivenim šalom? Zločesti odjevni predmet koji uskraćuje pogled na jedan od najseksipilnijih dijelova ženskog tijela. Ako ste pomislili da je to dekolte, varate se. U pitanju je – ključna kost. Upravo taj dio tijela iznad dekoltea i u području vrata muškarci uvijek stavljaju na listu najsenzualnijih. I da, volimo dolčevite baš zato što zahvaljujući njima ne moramo stalno sa sobom nositi šal tijekom hladnijih mjeseci.

Dolčevita Dolčevita (Foto: Getty Images)

4. Platforme

Ili potpetica ili ravna cipela, bilo što između toga jednostavno nema smisla. Pogotovo ne glomazne platforme koje na nikome ne izgledaju dobro, a kamoli na ženama koje ne znaju hodati u njima. Frajeri ne shvaćaju da u platformama možemo mirno prostajati čitavu noć, za razliku od štikli u kojima nam nije ugodno.

5. "Boho" haljine

Zašto bi itko želio izgledati kao šator? Zato što je u pitanju jedan od najudobnijih modela haljina u kojem se osjećamo opušteno.

Boho haljina Boho haljina (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju