Princeza Charlotte i princ George plijenili su pažnju na dječjoj zabavi koja se održala u vladinoj rezidenciji u Victoriji

Svi odjevni komadi koje najmlađi članovi britanske kraljevske obitelju odjenu u važnim obiteljskim prilikama odmah postanu hit. Isto se dogodilo i s plavim kardiganom brenda Amaia Kids koji je princ George nosio kada je s tatom Williamom išao u bolnicu upoznati svoju netom rođenu sestricu, princezu Charlotte.

Vuneni kardigan pod nazivom ‘Sous Marin’ prodavao se po cijeni od 62 dolara (409 kuna) i doslovno se rasprodao preko noći.

Kada je dobna razlika između braće i sestara malena, određeni uniseks odjevni komadi lako se mogu prenamijeniti i iz jednog ormara preseliti u drugi. Tom logikom vodila se i Catherine Middleton koja je na jednoj dječjoj zabavi Charlotte odjenula upravo u Georgeov plavi kardigan.

Malena princeza uspjela je zasjeniti svog velikog brata na zabavi održanoj u Vladinoj kući u Victoriji, rezidenciji u je kojoj kraljevska obitelj boravila tijekom kanadske turneje koja danas završava.

Slatkici se isprva nije svidjela ideja da svoju plavu haljinicu nadopuni kardiganom, ali mama ju je naposljetku nagovorila da ga ipak odjene pa se medena princeza u miru nastavila igrati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju