Prije nekoliko godina svijet je obišla vijest o jednoj britanskoj anketi u kojoj su ispitanici postavljali dobne granice u raznim kategorijama, uključujući beauty i modu.

Galerija Brigitte Macron u skinny trapericama - 1 Brigitte Macron u skinny trapericama - 2 Brigitte Macron u skinny trapericama - 3 +11 Brigitte Macron i političarka Marlene Schiappa prilikom posjeta srednjoj školi

Tako je mnogo zanimanja izazvao rezultat vezan uz kosu prema kojem bi sve žene starije od 46. godine morale odrezati svoju dugu kosu i prepustiti se kratkim frizurama. Međutim, najviše rasprava izazvao je rezultat vezan uz traperice.

Naime, ispitanici su odredili dobnu granicu za nošenje "skinny" traperica i prema njihovom mišljenju one bi trebale biti zabranjene za žene starije od 47 godina.

Brigitte Macron u skinny trapericama - 8 Brigitte Macron i njezina kći Tiphaine (Foto: AFP/Profimedia/Getty Images)

Nije ni potrebno napominjati da je ovo izazvalo more komentara na društvenim mrežama, uključujući i Facebook stranicu našeg portala zadovoljna.hr na kojoj je većina žena napisalo kako je ovakvo pravilo smiješno i da taj model traperica možemo nositi dokle god želimo jer dob nije nikakva prepreka za njih.

S tim se očito slaže i 67-godišnja francuska prva dama Brigitte Macron kojoj su "skinny" traperice i sako postale svojevrsna uniforma. 

Brigitte Macron u skinny trapericama - 12 Brigitte Macron u skinny trapericama - 12 (Foto: AFP/Profimedia/Getty Images)

Zanimljivo je kako se zbog toga često nađe na meti kritika iako uvijek u njima izgleda primjereno, a s druge strane njezini kritičari kao da ignoriraju odjevne kombinacije koje nose ostali u njezinom društvu.

Tako je njezina kombinacija u kojoj je posjetila jednu francusku srednju školu povodom panela o vršnjačkom zlostavljanu također završila pod povećalom javnosti zbog „skinny“ traperica, ali gotovo nitko nije obraćao pažnju na kratke hlačice političarke Marlene Schiappe.

Brigitte Macron u skinny trapericama - 4 Brigitte Macron i političarka Marlene Schiappa prilikom posjeta srednjoj školi (Foto: AFP/Profimedia/Getty Images)

Onima koji Brigitte zamjeraju nošenje ovog modela hlača sigurno se ne bi svidjele ni kombinacije legendarne Jane Fonde koja također voli "skinny" traperice.

Jane Fonda u skinny trapericama Jane Fonda u skinny trapericama (Foto: Getty Images)

Zavirite u galeriju i pogledajte još izdanja francuske prve dame koja dokazuju da žene nikad nisu prestare za omiljene ženske traperice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju