Nakon dvije odgode vjenčanja zbog pandemije, Martina Pelesk i Josip Banović napokon su izrekli sudbonosno da 17. srpnja u crkvi sv. Petra i Pavla u Velikoj Gorici.

Galerija Poruka Martine Pelesk susjedima Susjedi su mladence razveselili čestitkama Susjedi su mladence razveselili čestitkama +0 Mladenka je obavijestila susjede o okupljanju gostiju, a uskoro su pristigle i njihove čestitke

Kako to već biva uoči tako važnog događaja, puno je toga što se mora pripremiti i odraditi, a za mladence koji žive u zgradi to uključuje i obavještavanje susjeda o održavanju svadbene svečanosti.

Mladenka Martina ispoštovala je kućni red, dan prije svadbe obavijestila susjede u svom ulazu da će se u njezinom stanu održavati okupljanje i zamolila za razumijevanje zbog eventualne buke.

Na njezino oduševljenje, na poruci koju je zalijepila na ulazna vrata zgrade uskoro je osvanula čestitka.

Poruka Martine Pelesk susjedima Mladenkina poruka i čestitka (Foto: Zadovoljna.hr)

Kako smo kitili stubište i svako malo se spuštali gore-dolje, ubrzo sam primijetila bijelo papirnato srce s čestitkom. Dan je bio poprilično stresan i dug jer smo imali još puno toga za obaviti u zadnji tren i to me baš razveselio i iznenadilo, ispričala nam je Martina.

Međutim, ubrzo su pristigle i nove čestitke, a ne jednu od njih nalijepljena je i bubamara za sreću koja je dodatno dirnula mladence: Možemo samo zahvaliti svojim dragim susjedima na porukama. Oduševili su nas tom gestom. Tako malo je potrebno da nekoga razveselite.

Na pitanje jesu li na kraju uistinu bili previše glasni, Martina u šali zaključuje: Ništa glasniji nego inače, kod nas se od ranog jutra kroz prozore čuje smijeh.

Susjedi su mladence razveselili čestitkama Susjedi su mladence razveselili čestitkama (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju