Odjevna kombinacija jedne zgodne trudnice iz Zagreba demonstrirala je jedan od najvećih ovosezonskih jesenskih modnih trendova

Ugledni američki modni magazin Vogue u ožujku ove godine najavio je da će leopardov uzorak biti jedan od najvećih jesenskih trendova.

Modni dizajneri lansirali su mnoge odjevne komade s najodvažnijim životinjskim uzorkom u kolekcijama za jesen/zimu 2016., a sudeći prema kreacijama prikazanim na nedavno održanim Tjednima mode u New Yorku, Londonu i Milanu, leopard će biti hit i u sezoni jesen/zima 2017. godine.

Da je i Zagreb grad koji u modnom smislu ne kasni za svjetskim trendovima dokazala je jedna zgodna trudnica s Cvjetnog trga.

Mlada dama nosila je mini haljinu koja je naglasila njezinu sjajnu figuru u kombinaciji s udobnim UGG čizmicama, model Bailey Button Bling. Apsolutna zvijezda odjevne kombinacije bila je kratka jaknica bajkerskog kroja u leopardovom uzorku koja je podigla jednostavnu crnu haljinicu.

Neke trudnice misle da se moraju odreći odjeće koju su nosile prije trudnoće, međutim, najbolja trudnička odjeća je ona u kojoj se osjećate dobro, bez obzira na to je li u pitanju obična trenirka ili odvažna mini haljina poput ove koju je odabrala naša današnja street style zvijezda.

Mnoge majke potvrdit će da je upravo u trudnoći njihova ženstvenost maksimalno došla do izražaja i nikada se nisu osjećale ugodnije u svojoj koži stoga u blaženom stanju nemojte zaboraviti na svoju senzualnu stranu i ne skrivajte je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju