Nikad nije prerano za kupnju novih i upečatljivih komada koji će unijeti svježinu u naše ormare. Tome u prilog ide i činjenica da su brendovi svoje police već popunili prekrasnim proljetnim komadima koji laskaju figuri i prizivaju toplije dane.

Galerija AD twenty nova kolekcija AD twenty nova kolekcija AD twenty nova kolekcija +9 AD twenty nova kolekcija

Dolaskom proljeća jedva smo dočekali spremiti svoje zimske komade poput teških vesti i kaputa u zakutak ormara kako bismo napravili mjesta za sve one kratke majice, topiće i svijetle traperice kojima pozdravljamo sunčane dane. Ipak, svoju garderobu svake godine volimo osvježiti novim komadima, posebice onima u trendu kako bismo ponovili svoje kombinacije.

Kako se trendovi mijenjaju iz sezone u sezonu, brendovi s njima idu ukorak, a iznimka nije ni brend AD twenty, koji je najavio nove trendove i oduševio. Njihova nova kolekcija istovremeno odiše živahnošću i glamurom, odvažnošću i romantikom, zbog čega će svatko od nas htjeti imati barem djelić te kolekcije i u svome ormaru.
AD twenty nova kolekcija AD twenty nova kolekcija Foto: PR
Taj poznati brend, koji se ekskluzivno može nabaviti samo u trgovinama Europa 92, za svoju novu kolekciju inspiraciju je pronašao u najromantičnijem kutku na svijetu - talijanskoj Amalfijskoj obali. Taj komadić raja, kojem se tepa da je najšarmantniji na svijetu, ponukao je dizajnere AD twentyja da svoju kolekciju oboje pastelnim bojama, cvjetnim uzorcima, ali se i poigraju sa živahnom ružičastom, jarko žutom i sjajnom zelenom.

Stjenovita obala okružena morem, s razigranim kućicama, gdje neprestano vladaju blage temperature, sažima sve ono što Italija jest, a u AD twentyju taj osjećaj topline i ljeta uspjeli su prenijeti u svoju šaroliku kolekciju.
AD twenty nova kolekcija AD twenty nova kolekcija Foto: PR
Već nekoliko godina zaredom u fokus proljetnih i ljetnih kolekcija stavljaju se prirodni materijali koji omogućuju koži da diše i garantiraju udobnost tijekom nošenja. Upravo je lan materijal na kojem je bazirana nova kolekcija AD twentyja, a kako modnih komada u ovom zahvalnom materijalu ima napretek, svatko će pronaći jedan koji će se lako uklopiti u njihov ormar.

Ako se želimo odlučiti za bezvremensku eleganciju, nećemo pogriješiti s lanenim odijelima koja se mogu nositi u svim prilikama. S njihovom novom kolekcijom odijela koja dolazi u odvažnim bojama, malo tko se neće okrenuti za nama.
AD twenty nova kolekcija AD twenty nova kolekcija Foto: PR
Povratnički trend i ovog proljeća su baloneri. Ova kolekcija nudi balonere u veselim bojama, ali i u upečatljivom pepita uzorku koji se vežu u struku i tako ga naglašavaju. Ovaj laskavi model istaknut će samo ono najbolje na nama, dok će istovremeno sakriti nedostatke koji nam spuštaju samopouzdanje.

Prije negoli nas topli dani iznenade svojim visokim temperaturama, vrijeme je da se zaputimo u kupnju i obnovimo svoju garderobu. AD twenty iz sezone u sezonu oduševljava nas svojim modnim komadima, a iznimka nije ni ova vesela kolekcija, čije ćemo komade rado ugrabiti za sebe i uklopiti u svoje omiljene kombinacije.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa 92 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju