U posljednjih nekoliko godina moda se mijenja velikom brzinom, no jedno je sigurno – nakit je uvijek u trendu. Kako ga nositi i pritom izgledati kao pravi modni znalac, otkrit će vam ova tri pravila.

Galerija PANDORA nakit idealan je za nizanje i miksanje metala Nova PANDORINA kampanja vodi nas u priču Alice u zamlji čudesa Nova PANDORINA kampanja vodi nas u priču Alice u zamlji čudesa +6 Nova PANDORINA kampanja vodi nas u priču Alice u zamlji čudesa

1. KOMBINIRAJTE RAZLIČITE STILOVE I NIJANSE

Kod nizanja nakita nemojte se ograničiti samo na ogrlice. Pustite mašti na volju i eksperimentirajte s različitim komadima nakita. Zaboravite na pravilo manje je više i razmislite o kombiniranju naizgled nespojivih stilova i nijansi. Odaberite jedan komad i prema njemu složite svoju priču.

Decentan i jednostavan nakit koji ste nosili ljeti nadopunite statement komadima. Jednostavne jesenske kombinacije koje se vrte oko džempera zemljanih boja ne plijene toliko pažnju bez raskošnih komada nakita. Uz njih će svaka kombinacija izgledati chic i dovršeno.

Nova PANDORINA kampanja vodi nas u priču Alice u zamlji čudesa Nova PANDORINA kampanja vodi nas u priču Alice u zamlji čudesa (Foto: PANDORA)

Bilo da se radi o narukvicama, ogrlicama ili prstenju, PANDORA ima nakit koji će ove jeseni plijeniti pažnju. Odlučite li se ponoviti, posjetite novootvorenu PANDORA službenu online prodavaonicu. Tamo ćete pronaći novu kolekciju i uđete li u svijet blistavog i jedinstvenog nakita, osjećat ćete se poput Alice u zemlji čudesa.

 

2. RASKOŠNOST NAKITA TREBA PRILAGODITI PRIGODI 

Neki su komadi nakita prihvatljivi za nošenje u bilo kojem trenutku. Jednostavna ogrlica, prsten i decentne naušnice mogu se nositi neovisno o prigodi. Kada odabirete nakit za nošenje na posao, idite za onim koji ne privlači pažnju i koji ne zvecka. To ne znači da na poslu ne možete pokazati svoju individualnost, no nemojte nositi ono što bi moglo smetati vašim kolegama ili nadređenima.

Formalni događaj savršena je prilika da pokažete koliko elegantni možete biti i trenutak da izvadite svoj najbolji nakit. Iako je prihvatljivo da u takvoj prilici u cijelosti svjetlucate, najbolje je odabrati jedan komad nakita koji će naglasiti određeni dio tijela. Ako vam je kosa podignuta, odaberite naušnice ili ogrlicu koji će privući pažnju na vaše lice ili vrat.

Prijateljska zabava ili sličan oblik druženja vikendom vrijeme je kada sav nakit dolazi u obzir. Ako uživate u zveckanju narukvica i blistavom nakitu, to je pravo vrijeme da se nakitite i oslobodite kočnica.

 

3. NEKADA JE BILO NEZAMISLIVO, A DANAS JE MIKS METALA IPAK ODLIČAN SPOJ 

Mnogi se sjećaju onih dana kada je osnovno pravilo bilo odabrati hoćete li biti zlatna ili srebrna djevojka. Srećom, ti su dani prošlost. Miks metala trend je koji je zaživio u 2018. godini, a nastavlja se i dalje. Stoga slobodno prigrlite sukobljene tonove i pokažite koliko dobro izgledaju sada kad su pomireni.

PANDORA nakit idealan je za nizanje i miksanje metala PANDORA nakit idealan je za nizanje i miksanje metala (Foto: PANDORA)

Ako vam fali inspiracije, na PANDORA službenom online shopu, koji je sada prvi put službeno otvoren u Hrvatskoj, možete pronaći fotografije koje pokazuju kako nakit može efektno izgledati kada se kombinira na pravi način. Prednost online šopinga upravo je mogućnost planiranja i kombiniranja nakita iz udobnosti doma, uz mnoštvo inspirativnih fotografija. Za kreativne duše PANDORA je osmislila O privjesak na koji se mogu nizati ostali privjesci raznih motiva.

PANDORA O ogrlica PANDORA O ogrlica (Foto: PANDORA)

Osim što ćete pronaći inspiracije za razne kombinacije, možete biti sigurni da je nakit sa službene stranice napravljen od visokokvalitetnih materijalauključujući čisto srebro, 14-karatno zlato i pozlatu. Upečatljiv izgled nije teško postići uz takav jedinstven ručno završen nakit iz kolekcije koji će brzinski stići na vašu adresu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju