Ususret toplijim danima vjerojatno nema osobe koja ne razmišlja o izgledu kože i savršeno glatkim nogama bez dlačica. Svi želimo izgledati mladoliko i svježe te imati savršeno lijepu kožu. Za tijelo bez mrskih dlačica žene su spremne sate provoditi u kozmetičkom salonu. A jednom tretmanu možda i najbolnijem vraćamo se svakih nekoliko tjedana - neokrunjenoj kraljici glatkih nogu, depilaciji voskom. No uz samo 2 kozmetička tretmana fotoepilaciju i fotopomlađivanje, bazirana na svjetlosti 2 najvažnija beauty problema mogli bi zauvijek biti riješeni

IPL FOTOEPILACIJA from zadovoljnahr on Vimeo.

Osim klasičnog tretmana uklanjana dlačica koji moramo ponavljati svakih nekoliko tjedana, glatke noge možemo imati i uz pomoć fotoepilacije, trajnog uklanjanja dlačica s IPL tehnologijom.

'To je nova metoda depilacije, tretman koji se bazira na stvaranju svjetlosne energije koja upija melanin iz dlačica s namjerom da uništi stanice dlačice, a krajnji rezultat je njezino ispadanje', poručuju iz centra Nomasvello', dodajući kako je prvi test probni i besplatni.

BESPLATAN PRVI TRETMAN

IPL tretmani imaju visoku učinkovitost, gotovo su bezbolni, a broj tretmana koji će pojedina osoba imati ovisi o različitim faktorima.

IPL tretmani imaju visoku učinkovitost, gotovo su bezbolni, a broj tretmana koji će pojedina osoba imati ovisi o različitim faktorima

Boji, debljini, količini dlačica, području koje se tretira, fototipu kože i hormonalnom statusu, ali se uglavnom kreću između najmanje 3 do 8 tretmana. Jedan tretman stoji 250 kuna, a nakon što se dlačice uklone jednom godišnje potrebno je ponoviti tretman kako bismo zauvijek imali glatku kožu.

Inače, Nomasvello mreža je specijaliziranih centara za svjetlosnu terapiju s naglaskom upravo na fotoepilaciji. Jedna od najuspješnijih kozmetičkih franšiza danas se može pohvaliti s više od 1000 centara u 16 različitih država, od kojh su dva u Hrvatskoj -  u Rijeci i Zagrebu. O kvaliteti usluge jamči i čak više od  1.000.000 zadovoljnih klijenata.


Osim fotoepilacije u ponudi centra Nomasvello je i fotopomlađivanje kože. Naime, vjerojatno ne postoji osoba koja ne bi htjela usporiti starenje kože i spriječiti pojavu prvih bora, pjegica, istanjivanje kože, gubitak elastičnosti, hiperpigmentacije, poremećaja cirkulacije.

EFEKT SJAJNE I ZATEGNUTE KOŽE UZ SMANJENE BORE 

Fotopomlađivanje postiže odlične rezultate na dekolteu, šakama, licu, vratu, ali može se tretirati i bilo koje drugo područje. Ono radi po principu primjene impulsa intenzivne svjetlosti koja prodire u kožu bez oštećivanja površinskog sloja.

Putem svjetlosti prenosi se toplina na kožu, što dovodi do stvaranja novih kolagenih vlakana i elastina koji obnavljaju mikro mrežu koju čine dermis i epidermis.

Rezultati ovog tretmana su zapanjujući - smanjene bore i izrazne linije, preoblikovano lice, ujednačeni ten, sjajni efekt zatezanja kože što u konačnici, pruža zdraviji i mladolikiji izgled. Iako se poboljšanja i rezultati mogu primijetiti nakon prvih tretmana, potpuni učinci postaju vidljivi nakon završetka ciklusa. Za ovu vrstu tretmana ne postoji ni minimalna ni maksimalna dobna starost.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju