Ususret toplijim danima vjerojatno nema osobe koja ne razmišlja o izgledu kože i savršeno glatkim nogama bez dlačica. Svi želimo izgledati mladoliko i svježe te imati savršeno lijepu kožu. Za tijelo bez mrskih dlačica žene su spremne sate provoditi u kozmetičkom salonu. A jednom tretmanu možda i najbolnijem vraćamo se svakih nekoliko tjedana - neokrunjenoj kraljici glatkih nogu, depilaciji voskom. No uz samo 2 kozmetička tretmana fotoepilaciju i fotopomlađivanje, bazirana na svjetlosti 2 najvažnija beauty problema mogli bi zauvijek biti riješeni

IPL FOTOEPILACIJA from zadovoljnahr on Vimeo.

Osim klasičnog tretmana uklanjana dlačica koji moramo ponavljati svakih nekoliko tjedana, glatke noge možemo imati i uz pomoć fotoepilacije, trajnog uklanjanja dlačica s IPL tehnologijom.

'To je nova metoda depilacije, tretman koji se bazira na stvaranju svjetlosne energije koja upija melanin iz dlačica s namjerom da uništi stanice dlačice, a krajnji rezultat je njezino ispadanje', poručuju iz centra Nomasvello', dodajući kako je prvi test probni i besplatni.

BESPLATAN PRVI TRETMAN

IPL tretmani imaju visoku učinkovitost, gotovo su bezbolni, a broj tretmana koji će pojedina osoba imati ovisi o različitim faktorima.

IPL tretmani imaju visoku učinkovitost, gotovo su bezbolni, a broj tretmana koji će pojedina osoba imati ovisi o različitim faktorima

Boji, debljini, količini dlačica, području koje se tretira, fototipu kože i hormonalnom statusu, ali se uglavnom kreću između najmanje 3 do 8 tretmana. Jedan tretman stoji 250 kuna, a nakon što se dlačice uklone jednom godišnje potrebno je ponoviti tretman kako bismo zauvijek imali glatku kožu.

Inače, Nomasvello mreža je specijaliziranih centara za svjetlosnu terapiju s naglaskom upravo na fotoepilaciji. Jedna od najuspješnijih kozmetičkih franšiza danas se može pohvaliti s više od 1000 centara u 16 različitih država, od kojh su dva u Hrvatskoj -  u Rijeci i Zagrebu. O kvaliteti usluge jamči i čak više od  1.000.000 zadovoljnih klijenata.


Osim fotoepilacije u ponudi centra Nomasvello je i fotopomlađivanje kože. Naime, vjerojatno ne postoji osoba koja ne bi htjela usporiti starenje kože i spriječiti pojavu prvih bora, pjegica, istanjivanje kože, gubitak elastičnosti, hiperpigmentacije, poremećaja cirkulacije.

EFEKT SJAJNE I ZATEGNUTE KOŽE UZ SMANJENE BORE 

Fotopomlađivanje postiže odlične rezultate na dekolteu, šakama, licu, vratu, ali može se tretirati i bilo koje drugo područje. Ono radi po principu primjene impulsa intenzivne svjetlosti koja prodire u kožu bez oštećivanja površinskog sloja.

Putem svjetlosti prenosi se toplina na kožu, što dovodi do stvaranja novih kolagenih vlakana i elastina koji obnavljaju mikro mrežu koju čine dermis i epidermis.

Rezultati ovog tretmana su zapanjujući - smanjene bore i izrazne linije, preoblikovano lice, ujednačeni ten, sjajni efekt zatezanja kože što u konačnici, pruža zdraviji i mladolikiji izgled. Iako se poboljšanja i rezultati mogu primijetiti nakon prvih tretmana, potpuni učinci postaju vidljivi nakon završetka ciklusa. Za ovu vrstu tretmana ne postoji ni minimalna ni maksimalna dobna starost.