Od prekrasnih dama u spektakularnim haljinama na ovogodišnjem Oscaru više pažnje dobila je samo ručno rađena ogrlica Gal Gadot po imenu Plavi led

Sve oči na crvenom tepihu 90. dodjele nagrada Oscar bile su uperene u superženu Gal Gadot, odnosno u njezinu prekrasnu ogrlicu s potpisom njujorškog brenda Tiffany & Co koju je kombinirala uz Givenchyjevu haljinu te zbog koje je dobila nadimak srebrna sirena.

Ovaj spektakularni komad nakita nosi ime Plavi led (Blue Ice), a sastoji se od više od 1000 komada dijamanata te 17 akvamarina koji mu daju prepoznatljivu boju. Na njemu je nekoliko mjeseci radio tim od 10 osoba, uključujući i tri draguljara s Pete avenije. Gal Gadot - 1 Ogrlica Plavi led iz Blue Book kolekcije Tiffanyja & Co (Foto: Getty Images)
Duga ogrlica dio je ručno rađene kolekcije Blue Book koja je inspirirana periodom Art Decoa.

Kao dugogodišnja obožavateljica Tiffany & Co, jako mi je drago što sam nosila ovaj posebni komad nakita, priznala je Gal Gadot za američki magazin Vogue te spomenula da joj je čast naći se među odabranim slavnim ženama poput Audrey Hepburn i Cate Blanchett, koje su na dodjelama Oscara nosile nakit tog slavnog brenda.

Koja je cijena ogrlice? Ovaj podatak nije poznat, iako ako morate pitati, vjerojatno si ju ne možete priuštiti.

Pročitajte i koji su sve dobitnici ovogodišnje nagrade Oscar. Gal Gadot - 2 Gal Gadot bila je mamac za poglede na ovogodišnjem Oscaru (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju