Hvata, zadržava i čisti. Uz Swiffer Sweeper za suho i mokro čišćenje poda prašina se ne raznosi dalje. Zadržava do tri puta više prljavštine, prašine i dlaka.

Početni komplet Swiffer Sweepera sadrži debele suhe jednokratne krpice koji zadržavaju tri puta više prljavštine, prašine i dlaka od običnih metli.

Swiffer Sweeper Swiffer Sweeper Foto: PR

Zahvaljujući svojoj debljini i posebnom uzorku, te se krpice lako prilagođavaju površini poda. Početni komplet uključuje i reljefne vlažne maramice koje otapaju prljavštinu i nečistoću te je uklanjaju ostavljajući za sobom miris svježine i čistoće.

Glava čistača koja se može okretati za 360° omogućuje čišćenje baš svih površina, čak i onih teško dostupnih, npr. ispod hladnjaka, pećnice i kauča, te kutova i rubova do kojih metle i brisači podova ne mogu uvijek doprijeti.

Za mokro čišćenje poda, u početnom kompletu Swiffer Sweepera dobivate i vlažne maramice koje su impregnirane su losionom za otapanje, apsorpciju i zadržavanje prljavštine.

Upotreba ovih odličnih kućanskih pomagača sigurna je na gotovo svim površinama. Ipak, ne preporuča se upotrebljavati ih na neobrađenim podovima, nauljenim ili navoštenim drvenim površinama, neglaziranim pločicama ili tepisonima.

Kako koristiti Swiffer Sweeper?

1. Spojite krakove drške

Spojite dva kraka drške jednostavnim „klikom“.

2. Pričvrstite refil

Postavite gumeni pravokutni dio čistača na raširenu jednokratnu krpicu ili vlažnu maramicu. Postavite ga u sredinu refila, a zatim preklopite rubove refila preko ruba čistača, pa kutove refila ugurajte u gumene utore za učvršćivanje.

3. Čistač je spreman za upotrebu

Jednostavno kliznim pokretima obrišite pod. Nakon upotrebe skinite i bacite refil.

4. Promijenite refil za čisti početak

Krpice i vlažne maramice se jednostavno mogu zamijeniti novima tako da imate osjećaj kao da pri svakom čišćenju upotrebljavate potpuno novi Swiffer.

Swiffer Sweeper odličan je plesni partner i još bolji čistač Swiffer Sweeper odličan je plesni partner i još bolji čistač Foto: Nova Studio

Za suho čišćenje možete odabrati krpice s i bez mirisa, a za mokro čišćenje možete birati između vlažnih maramica s mirisom limuna ili mirisom svježeg zraka.

Za veće površine čišćenje je mnogo jednostavnije uz Swiffer Sweeper koji dolazi i u opciji XXL.

Osim za vikend čišćenja, Swiffer je odličan plesni partner s kojim se ne libimo zaplesati uz omiljenu glazbu. Kako to rade B Residence plesnom klubu na radionicama talentiranog kubanskog plesača pogledajte ovdje

  Plesna radionica za plesača i koreografa Alexa Castilla Plesna radionica za plesača i koreografa Alexa Castilla Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju