Olivia Palermo jedna je od najpopularnijih trendseterica na svijetu. Svojim odjevnim kombinacijama inspirira mnoge žene

Galerija Olivia Palermo Sako Mango, 549 kn Torba brenda Mango trenutno je rasprodana, ali uskoro će opet biti u ponudi +10 Olivia Palermo - 11 Stil Olivije Palermo obožavaju žene diljem svijeta. Poznata Amerikanka pažnju javnosti počela je izazivati 2008. godine nakon pojavljivanja u reality emisiji The City televizije MTV.

Tijekom godina postala je jedna od najpopularnijih trendseterica bez koje ne prolazi nijedan Tjedan mode, a njezine odjevne kombinacije mnogima su modna inspiracija.

Redovito nosi komade poznatih modnih kuća, ali često poseže za odjećom i dodacima komercijalnih brendova koja se prodaje po znatno povoljnijim cijenama.

 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Tako je na svom službenom profilu na Instagramu koji prati više od pet milijuna ljudi objavila fotografiju proljetne kombinacije u kojoj dominiraju sako i torba španjolskog brenda Mango, popularnog i na našim prostorima. Prelazak u proljeće u Parizu. Zbogom, zimo, napisala je uz fotografiju.
Sako Mango, 549 kn Sako Mango, 549 kn Foto: Mango
Jednostavan crni sako s upečatljivim bijelim gumbima sjajan je dodatak proljetnoj garderobi. Prodaje se po cijeni od 549 kuna te se može nabaviti i u bež varijanti.
Torba brenda Mango trenutno je rasprodana, ali uskoro će opet biti u ponudi Torba brenda Mango trenutno je rasprodana, ali uskoro će opet biti u ponudi Foto: Mango
Sakoi su svestrani odjevni komad koji se može nositi uz razne kombinacije, pa su zahvalni za nošenje u proljetnim mjesecima, a u ovom modelu neutralne boje bez problema bismo mogli provesti cijelo proljeće.

U galeriji pogledajte još odjevnih kombinacija Olivije Palermo.
Olivia Palermo - 1 Olivia Palermo - 1 (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju