U muzeju Mimara održana je humanitarna modna revija pod nazivom "Kreirano srcem" u organizaciji Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice na kojoj su predstavljene nove službene uniforme HTZ-a.

Galerija Chanel, jesen/zima 2018. Armani, jesen/zima 2018. Valentino, jesen/zima 2018. +3 Saint Laurent, jesen/zima 2018.

Revija je organizirana u sklopu akcije skupljanja pomoći za Udrugu obitelji djece s autizmom "Dar" iz Osijeka i Hrvatsku udrugu za ranu intervjenciju u djetinjstvu iz Zagreba.

Među brojnim poznatim damama koje su došle pogledati reviju i tako podržale humanitarnu akciju bila je i Olja Vori. Još jednom je pokazala da zna prepoznati trendove koji će zavladati ponudama trgovina i odjevnim kombinacijama.

Nosila je suknju i top Ivice Skoke iz njegove nove kolekcije nedavno prikazane na Fashion.hr-u. Komplet jednostavnog kroja poseban je zbog šljokica, jednog od najpoželjnijih dodataka ove sezone.

Brojne slavne modne kuće u svojim su kolekcijama za jesen/zimu 2018. godine lansirale odjevne komade sa šljokicama, a taj upečatljiv dodatak svoje je mjesto našao i na cipelama.

Jedno je sigurno – u nadolazećim mjesecima ne možete pogriješiti ako u svoja modna izdanja unesete malo (ili puno) blještavila.

Chanel, jesen/zima 2018. Chanel, jesen/zima 2018. (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju