Za zagrebačku premijeru filma "Babylon" Damiena Chazellea došli su Igor i Olja Vori. Bračni par odlučio je među prvima pogledati epsku komičnu dramu o prelasku Hollywooda iz ere nijemog filma u zvučni.

Galerija Poster filma Julia Roberts u legendarnim lakiranim visokim čizmama Julia Roberts u legendarnim lakiranim visokim čizmama +2 Legendarne čizme prodane su na aukciji 2020. godine za 270 tisuća kuna

Za ovu prigodu Olja Vori odabrala je odličnu kombinaciju kao stvorenu za večernji izlazak. Crnu suknju mini kroja spojila je s klasičnom bijelom majicom i crnim blejzerom brenda Diesel s efektnim izvezenim detaljima.

Najzanimljiviji dio njezinog izdanja definitivno su čizme. Olja je nosila visoki model koji seže do bedara i koji nas je na prvi pogled vratio u povijest. Točnije, u 1990. godinu kada je premijerno prikazan film "Zgodna žena" koji je Juliju Roberts katapultirao na sam vrh liste holivudskih zvijezda.

Igor i Olja Vori na premijeri filma Babylon Igor i Olja Vori na premijeri filma Babylon (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Očekivano, na spomen visokih čizama mnogi se odmah sjete lika Vivian Ward koji je Julija tumačila u "Zgodnoj ženi" i crnih lakiranih čizama u kojima se pojavljuje na početku filma.

Julia Roberts u legendarnim lakiranim visokim čizmama Julia Roberts u legendarnim lakiranim visokim čizmama (Foto: Profimedia)

Aukcijska kuća Propstore specijalizirana za filmsku memorabiliju 2020. stavila ih je u prodaju. Cijena legendarnih čizama bila je procijenjena na 10.000 funti, ali naposljetku su prodane za 31.250 funti (nešto više od 270 tisuća kuna).

Legendarne čizme prodane su na aukciji 2020. godine za 270 tisuća kuna Legendarne čizme prodane su na aukciji 2020. godine za 270 tisuća kuna (Foto: Guliver Images)

Kada su se prije 10-ak godina vratile u modu, visoke čizme bile su apsolutni hit. Niste ih mogli izbjeći u street style kombinacijama i uistinu smo ih viđali na svakom koraku. Onda je interes za takvim modelima pao, ali poznate trendseterice i dalje su nalazile način da ih povremeno uvrste u svoje kombinacije.

Izdanje Olje Vori podsjetilo nas je koliko efektne mogu biti u večernjim izdanjima, ali i motiviralo na to da iz ormara izvadimo i svoje stare modele za svakodnevne prigode.

Julia Roberts u legendarnim lakiranim visokim čizmama Julia Roberts u legendarnim lakiranim visokim čizmama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju