Olja Vori bila je jedna od slavnih gošći na ljetnom partyju naše redakcije povodom predstavljanja nove sezone Zadovoljna akademije.

Galerija Olja Vori - 3 Olja Vori - 2 Olja Vori - 1 +0 Twinset haljina prodaje se po cijeni od oko 2800 kn
U prekrasnom ambijentu La Grme zablistala je u maksi haljini brenda Twinset naglašenog dekoltea te s predimenzioniranim cvjetnim uzorkom koji ženskom tijelu daje volumen.

Romantičnu haljinu talijanskog brenda sparila je uz ljubičaste sandale s blok-petom, a izdanje završila ženstvenim vijencem za glavu. Twinset cvjetna haljina Twinset haljina prodaje se po cijeni od oko 2800 kn (Foto: www.farfetch.com)

Olja Vori i druge gošće na partyju imale su prilike podružiti se s polaznicama Zadovoljna akademije, kao i njihovim mentorima te saznati sve o ovom vrijednom projektu kojemu je glavni cilj omogućiti ženama svih dobnih skupina da se obrazuju i usavršavaju.

Zahvaljujući Zadovoljna akademiji, koja je ušla i finale prestižne nagrade The Drum Marketing Awards u kategoriji Brand Development or Extension of the Year, 15 žena iz svih dijelova Hrvatske dobilo je priliku birati između 21 ponuđenog edukativnog programa te unaprijediti svoje vještine te tako poboljšati svoju poziciju na tržištu rada. Olja Vori - 2 Olja Vori u haljini talijanskog brenda Twinset (Foto: Sandro Sklepić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju