Premijera predstave "Zagrepčanka" okupila je brojne poznate osobe u Maloj dvorani Lisinski. Novu kazališnu adaptaciju romana Branislava Glumca na premijernoj izvedbi gledala je i Olja Vori.

Galerija Olja Vori na premijeri predstave Zagrepčanka Tom Ford, proljeće/ljeto 2022. Versace, proljeće/ljeto 2022. +1 Alexandre Vauthier, proljeće/ljeto 2022.

Odjevne kombinacije Olje Vori nikad ne prolaze nezapaženo. Ona se ne boji eksperimentirati s krojevima i bojama, a uspješno spaja i klasične i trendovske odjevne komade.

Tako je svojim izdanjem s premijere tj. odabirom topa najavila jedan veliki trend za novu modnu sezonu.

Olja Vori na premijeri predstave Zagrepčanka Olja Vori na premijeri predstave Zagrepčanka (Foto: PR/Jovica Drobnjak)

Naime, kolekcije slavnih modnih kuća za sezonu proljeće/ljeto 2022. obiluju šljokičastim komadima. Što blještavije, to bolje. Tako bi se najjednostavnije mogli sažeti brojni šljokičasti prijedlozi poznatih dizajnera.

Tom Ford lansirao je čitav niz blještavih komada, od hlača i košulja do haljina.

Tom Ford, proljeće/ljeto 2022. Tom Ford, proljeće/ljeto 2022. (Foto: Guliver Image)

Šljokice nisu ništa neobično u kolekcijama modne kuće Versace, ali i njihove kreacije za proljetno-ljetnu sezonu potvrdile su dominaciju novog trenda.

Versace, proljeće/ljeto 2022. Versace, proljeće/ljeto 2022. (Foto: Guliver Image)

Olja je efektni top u ljubičastoj boji kombinirala s crnom voluminoznom suknjom i ljubičastim salonkama te ručnom torbicom sa životinjskim uzorkom.

Alexandre Vauthier, proljeće/ljeto 2022. Alexandre Vauthier, proljeće/ljeto 2022. (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju