Polako nam stiže sezona gležnjača, a modeli poput onog koji je na subotnjoj špici nosila Olja Vori idealni su upravo za ovo prijelazno razdoblje.

U tom periodu zbog prohladnih jutra i večeri ili kiše skidamo sa sebe sandale i ostalu laganu obuću, ali još uvijek nije pravo vrijeme za tipične tople cipele.

Tu na scenu stupaju lagane gležnjače. Svoju lijepu jesensku kombinaciju sastavljenu od jednostavne bijele haljine i traper-jakne Olja je nadopunila sjajnim gležnjačama modne kuće Balenciaga.

U pitanju je sad već kultni model pod nazivom Ceinture koji je kreativni direktor Balenciage Demna Gvasalia dizajnirao inspiriran njihovom kolekcijom za proljeće/ljeto 2011. godine.

Slika nije dostupna Olja Vori: Predivna haljina za kojom se okretala cijela špica

Nataša Janjić na predstavljanju kozmetičkog brenda Aura - 6 Olja Vori: Kožnata haljina koja i najženstvenije štikle baca u drugi plan

Gvasaliju je posebno inspirirao pankerski duh kolekcije što se jasno vidi u izgledu čizmica.Koža, debeli potplati i efektne metalne kopče u spoju s modernim izrezanim detaljima naposljetku rezultiraju uistinu posebnim gležnjačama koje posebne dobro izgledaju uz prozračnije i lepršavije odjevne komade.

Naravno, jednako dobro prilagođavaju se i ostaloj odjeći i savršeno će nadopuniti i najobičnije traperice.

U galeriji pogledajte dio slavnih dama koje u svojoj garderobi također imaju ovaj model gležnjača.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju