Zagrebačka špica na Badnjak je tradicionalno rezervirana za brojne poznate osobe. Mali predblagdanski razgovori uz kavicu ili kuhano vino već su dio tradicije na špici kojom je ove godine prošetala i Olja Vori.

Galerija Meghan Markle u ljubičasto-crvenoj odjevnoj kombinaciji Olja Vori u ljubičasto-crvenoj odjevnoj kombinaciji Meghan Markle +0 Olja Vori i Meghan Markle

Svojom odjevnom kombinacijom odmah nas je podsjetila na jedno izdanje vojvotkinje od Sussexa. Naime, prilikom posjeta engleskom gradu Birkenheadu, Meghan je nosila ljubičastu haljinu u kombinaciji s crvenim kaputom i crvenim salonkama.

Meghan Markle u ljubičasto-crvenoj odjevnoj kombinaciji Meghan Markle u ljubičasto-crvenoj odjevnoj kombinaciji (Foto: Guliver Image)

U kombinaciji Olje Vori zastupljena je identična paleta boja. I dok je Meghan nosila haljinu jednostavnog i ravnijeg kroja, Oljin model bio je lepršaviji i ukrašen lijepom pussy bow mašnom.

Vojvotkinja je odabrala vrlo klasičan model salonki od brušene kože, a Olja je nosila visoke satenske čizme s tankom potpeticom.

Olja Vori u ljubičasto-crvenoj odjevnoj kombinaciji Olja Vori u ljubičasto-crvenoj odjevnoj kombinaciji (Foto: Slaven Branislav Babić/PIXSELL)

Ljubičasta i crvena u paru jedna su od najhrabrijih kombinacija boja koju se mnogi ne usude nositi, ali kao što vidimo na temelju modnih izdanja Olje Vori i Meghan Markle - vatrena crvena kao simbol strasti i energije može se sjajno nadopunjavati s ljubičastom koja se smatra kraljevskom bojom.

Ljubičasta zapravo nastaje spajanjem crvene i plave te ima svojstva obiju boja. Ujedno pripada skupini univerzalnih boja koje baš svima pristaju.

Ankete

(8934) Više mi se sviđa kombinacija koju nosi...

rezultati povratak glasova3923
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju