Zagrebačka špica na Badnjak je tradicionalno rezervirana za brojne poznate osobe. Mali predblagdanski razgovori uz kavicu ili kuhano vino već su dio tradicije na špici kojom je ove godine prošetala i Olja Vori.

Svojom odjevnom kombinacijom odmah nas je podsjetila na jedno izdanje vojvotkinje od Sussexa. Naime, prilikom posjeta engleskom gradu Birkenheadu, Meghan je nosila ljubičastu haljinu u kombinaciji s crvenim kaputom i crvenim salonkama.

U kombinaciji Olje Vori zastupljena je identična paleta boja. I dok je Meghan nosila haljinu jednostavnog i ravnijeg kroja, Oljin model bio je lepršaviji i ukrašen lijepom pussy bow mašnom.

Vojvotkinja je odabrala vrlo klasičan model salonki od brušene kože, a Olja je nosila visoke satenske čizme s tankom potpeticom.

Ljubičasta i crvena u paru jedna su od najhrabrijih kombinacija boja koju se mnogi ne usude nositi, ali kao što vidimo na temelju modnih izdanja Olje Vori i Meghan Markle - vatrena crvena kao simbol strasti i energije može se sjajno nadopunjavati s ljubičastom koja se smatra kraljevskom bojom.

Ljubičasta zapravo nastaje spajanjem crvene i plave te ima svojstva obiju boja. Ujedno pripada skupini univerzalnih boja koje baš svima pristaju.

Više mi se sviđa kombinacija koju nosi...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju