Olja Vori sudjelovala je u donatorskoj modnoj reviji večernjih i koktel haljina dizajnera Ivice Skoke održanoj za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti iz udruge "Ljubav na djelu". Olja je nosila glamuroznu crnu haljinu čiji je gornji dio djelom sašiven od prozirnog tila

Modna revija s humanitarnim predznakom Ivice Skoke održana je sinoć u zagrebačkom baru Lateral Rooftop, a u ulozi manekenke bila je i Olja Vori.

Olja je nosila balsku crnu haljinu raskošnog donjeg dijela bogato ukrašenog čipkom dok je gornji dio kreacije senzualniji jer je djelomično providan.

Modna revija s humanitarnim predznakom Ivice Skoke održana je sinoć u Zagrebu, a u ulozi manekenke bila je i Olja Vori

Sastoji se od prozirnog tila i sjajnog materijala koji kreaciji daju posebnu atraktivnost i ženstvenost. Iako je haljina djelom prozirna, slobodno se može nositi bez grudnjaka jer je predio grudi pokriven.

I druge dame prošetale su pistom u večernjim i koktel haljinama Ivice Skoke, a sav novčani prihod prikupljen na modnoj reviji u organizaciji zagrebačkog Lions kluba Lenuci namijenjen je za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti iz udruge "Ljubav na djelu".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju