Lijepo našminkane usne mnogim su ženama prioritet kada je u pitanju make-up.

A žene diljem svijeta, barem ako je vjerovati komentarima na internetu, oduševljava uistinu jeftina olovka za usne brenda Essence.

Radi se o olovci Soft Contouring Lipliner koja na stranicama proizvođača dolazi u 15 različitih nijansi, a njezina cijena od 8,90 kuna mnogim je ženama dovoljno dobar povod da isprobaju jesu li pohvale na internetu istinite.

Prema mišljenju mnogih žena radi se o više nego odličnom omjeru cijene i kvalitete.

Dolazi u dovoljno nijansi da svatko može pronaći nešto za sebe
Dolazi u dovoljno nijansi da svatko može pronaći nešto za sebe (Foto: Essence)

Gotovo svi moji omiljeni proizvodi za šminkanje dolaze iz drogerija tako da se ne čudim odličnoj kvaliteti, ali definitivno nisam očekivala da nešto što košta toliko može biti toliko revolucionarno.

Svaki pročitani osvrt na ovu olovku bio je točan. Ona je savšena ravnoteža kremastog i voskastog zbog čega je njome lako icrtavati čiste linije i ostaje na usnama satima, napisala je novinarka britanskog Glamoura o ovoj olovci, a s njom se slažu i brojne druge korisnice interneta koje olovci vrlo često daju čistu peticu.

Vrlo dobra kvaliteta, dugotrajna i ne isušuje usne, još je jedan od komentara. Jedna korisnica interneta objasnila je da je bila skeptična oko korištenja ove olovke upravo zbog njezine niske cijene, ali se nakon kupnje ugodno iznenadila kvalitetom.

Koristim je kao ruž i odlična je. Ostaje dugo na usnama i ne razmazuje se. Formula je sjajna i ugodna, a postoji i dosta nijansi, još je jedan komentar.

Essence olovka za usne prodaje se za 8,90 kn
Essence olovka za usne prodaje se za 8,90 kn (Foto: pinkpanda.hr)