Žene obožavaju kopirati stil svevremenskih Francuskinja. No dok često govorimo o njihovim omiljenim komadima odjeće, cipelama i torbicama, rijetko tko spominje što nose ispod tih odjevnih kombinacija


Victorijina anđelica Camille Rowe iznenadila je mnoge kad je priznala da voli nositi duboke pamučne gaće.

Slavna Francuskinja uživa u nošenju ovog tipa intimnog rublja, iako od njega zazira većina žena u svijetu jer ih doživljava kao staromodne.

Ja i većina mojih prijateljica iz Francuske obožavamo nositi velike pamučne gaće. One su tako seksi, otkrila je 27 godina stara ljepotica iz Pariza.

Nosi ih još otkako je bila mala djevojčica, a primjećuje da se u posljednjih nekoliko godina polako, ali sigurno vraćaju u centar pozornosti.

Pamučno donje rublje je udobnije za nošenje, a liječnici tvrde i bolje za zdravlje. Naime, ono predstavlja sigurniju branu između intimnih dijelova tijela i grube odjeće od primjerice tangi, te tako smanjuje mogućnost od dobivanja urinarnih i drugih infekcija.

Nadahnuti Camillinim priznanjem zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko slatkih modela pamučnih gaćica za svaki dan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju