Briga o vlastitom zdravlju počinje odabirom pravog tima liječnika kojemu ćete ukazati svoje povjerenje, no kako znati da ste ispravno odabrali?

 Sve je više privatnih poliklinika, ali u širokoj ponudi postoji ona koja se ističe – Poliklinika AVIVA začetnica je privatne polikliničke prakse u Hrvatskoj, a u svojoj 40 godina dugoj tradiciji profilirala se u jedan od prepoznatljivih simbola zdravstva. Ova nasljednica popularne Nemetove kroz godine je mijenjala imena, ali kvaliteta usluge, briga o zdravlju korisnika i timski rad ostali su postojani kroz godine, čemu svjedoče brojni zadovoljni i vjerni korisnici.

PR PR

Poliklinika AVIVA se davne 1979. godine razvila iz Centra za dijagnostiku, a 1997. godine registrirana je kao Poliklinika za medicinsku dijagnostiku te tako postala prva poliklinička ustanova u Hrvatskoj koja počinje sa samostalnim radom na tržištu. Danas je riječ o jedinoj privatnoj poliklinici u Zagrebu koja nudi najviše specijalnosti na jednom mjestu, a tome u prilog govori lepeza od čak 24 specijalnosti čije su temelje postavili i čine vrhunski stručnjaci, najugledniji liječnici i medicinsko osoblje (akademici, profesori medicinskog fakulteta, doktori znanosti, primarijusi, specijalisti i subspecijalisti). Stručni tim od čak 72 liječnika, od kojih je 29 stalno zaposlenih u Poliklinici AVIVA, pruža cjelovitu zdravstvenu uslugu najvišeg standarda, a na raspolaganju im je pritom najmodernija dijagnostička oprema koja osigurava najkraći put do dijagnoze i preporuke za daljnje liječenje. U dugogodišnjoj tradiciji mogu se pohvaliti brojnim inovacijama, naročito u privatnom sektoru, pa su tako među prvima započeli s razvijanjem i obavljanjem sistematskih pregleda u okviru pružanja usluga „U jednom danu, na jednom mjestu“ čega se drže i danas, a sve u svrhu očuvanja zdravlja.

Osobitost i prednost Poliklinike AVIVA zbog koje ju biraju korisnici iz privatnog, ali i javnog sektora, počiva u interdisciplinarnom pristupu kroz „Centre zdravlja“ temeljem kojih pokrivaju gotovo sve specijalnosti današnje medicine kao što su interna medicina, kardiologija, estetska dermatologija, neurologija, fizikalna medicina s rehabilitacijom, ginekologija, psihologija, medicinski fitnes, nutricionističko savjetovanje te brojne druge.

PR PR

Ako ipak više vjerujete brojkama, one su i više nego uvjerljive. Tradicija duga 40 godina govori sama za sebe, a zahvaljujući njoj ih godišnje posjeti 34.000 korisnika. Osim toga, obavljaju oko 80.000 ciljanih usluga i pregleda te oko 15.000 sistematskih pregleda, a njihovi su zadovoljni korisnici svih dobnih skupina - od najstarijih Zagrepčana koji su već premašili 100. godinu života, do onih najmlađih od svega 3 mjeseca starosti.

Kako za dobre promjene nikada nije kasno, zašto ne biste već danas donijeli neke zdrave odluke? Posjetite Polikliniku AVIVA kako biste se i sami uvjerili u njezinu kvalitetu te kroz brojne programe očuvali svoje zdravlje i zdravi dočekali životne izazove. Vrhunski specijalisti i suvremena medicinska oprema Poliklinike najbolje su jamstvo da ćete u kratkom roku te uz individualan pristup obaviti pretrage koje već dugo vremena odgađate – na jednom mjestu, u jednom danu!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju