Pandemija koronavirusa poremetila je vjenčane planove brojnim mladencima. Većina je bila prisiljena odgoditi svoj sretan dan za neka bolja vremena, a neki su morali smanjiti broj gostiju kako bi cijela svečanost protekla u sigurnom okruženju.

Korisnica Reddita pod nadimkom why-even-try-at-all jedna je od takvih dama. Zbog pandemije koronavirusa odlučila je imati malo vjenčanje s tek tridesetak gostiju i pet djeveruša.

Problem? Djeveruša koju u svojoj ispovijesti naziva Carlom.

Carla se udala prije šest mjeseci. Prijateljica me jučer nazvala da mi kaže kako Carla planira nositi na moju svadbu haljinu koju je imala na svojem vjenčanju. Ne vjenčanicu, nego haljinu u koju se presvukla na svadbenom tulumu. Riječ je o vrlo glamuroznoj haljini za mladenke.

Slika nije dostupna Želja mladenke: "Sve djeveruše na mojoj svadbi moraju biti konfekcijskog broja 40"

Ja sam s druge strane odabrala vrlo jednostavnu vjenčanicu za sebe – skupa je, izgledam sjajno u njoj, ali nema sav taj sjaj kao njezina. Rekla sam djeverušama da mogu odjenuti što god žele jer je svadba mala i želim da se svi dobro zabave te osjećaju ugodno. No nisam ni sanjala da bi se ovako nešto moglo dogoditi.

Znam da je Carla imala vjenčanje usred pandemije i da mnogi nisu vidjeli njezinu haljinu, ali svejedno sam ljuta. Prijateljica se ponudila da razgovara s njom i da je odgovori od odluke ako je to ono što ja želim. Da razgovaram s prijateljicom i zamolim je da priča s Carlom? Ne mogu pričati direktno s Carlom jer mi još uvijek nije ništa rekla o haljini.


Ova je ispovijest pokrenula raspravu na Redditu u kojoj su komentatori imali podijeljena mišljenja – neki su bili na strani mladenke, dok su drugi istaknuli da mladenka nije inzistirala na određenim haljinama za djeveruše pa one mogu nositi što god požele.

Mladenka s djeverušama 12 vjenčanih kuma priznalo: Najneugodnija stvar koju smo doživjele od mladenke

Mladenka je odlučila poslušati „zdravi razum“ i pomiriti se s činjenicom da će jedna od njezinih djeveruša na njezinom vjenčanju nositi raskošniju haljinu od nje.

Ja sam mladenka i bit će to moj poseban dan bez obzira na sve. Možda će na kraju biti nekoliko fotografija na kojima neću izgledati kao mladenka, ali to je ok. Možda ćemo se na kraju svemu dobro nasmijati, dodala je korisnica Reddita why-even-try-at-all.

Kako biste vi reagirali da čujete da vaša bliska prijateljica planira nositi glamuroznu haljinu za mladenke na vaše vjenčanje?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju