Vjenčanje je za mnoge dame vrlo poseban dan u životu za koji se dugo pripremaju i koji isplaniraju do posljednjeg detalja i prije nego što upoznaju čovjeka svojeg života. I dok neke mladenke pomalo izgube glavu od stresa što je posve normalno, ima i onih čiji zahtjevi i postupci izazovu revolt prijateljica.

Prije nekoliko dana veliku raspravu na Redditu potakao je post junnbugg85 koji je započeo sljedećom rečenicom: I službeno više nisam djeveruša. Nemam nikakvu namjeru smršavjeti s konfekcijskog broja 44 na 40 do prosinca.

Uz to, priložila je screenshot poruke koju je mladenka poslala svim svojim djeverušama, a koja otkriva neobične zahtjeve nepoznate dame.

Dobrodošli na moju djevojačku, tako sam uzbuđena što ću se udati za čovjeka svojih snova. Kao što znate, ovo će biti drugačije vjenčanje. Nadamo se da ćemo moći obaviti ga vani na otvorenom. Iako je prosinac inače hladan mjesec, u Oklahomi je tada obično oko 20 stupnjeva i sunčano.

Mladenka s djeverušama 12 vjenčanih kuma priznalo: Najneugodnija stvar koju smo doživjele od mladenke

Želim zatražiti samo nekoliko stvari. Osobno sam odabrala sve haljine i djeveruše koje će biti prisutne bit će konfekcijskog broja 40. Ako niste konfekcijski broj 40 preporučujem da počnete ići u teretanu. Bez uvrede ikome, ali isplanirala sam ovo dok sam bila još u pelenama i želim da bude savršeno.

Vaši nokti trebaju biti podrezani i neobojeni. Kosa treba biti do ramena i ravna, ako imate kratku kosu stavite ekstenzije. Bez umjetnog tena. Kao što ste mogli primijetiti moja najbolja prijateljica nije djeveruša i doći će na svadbu kao gost. Ako ne znate zašto, samo me pitajte, sve smo se dogovorili.

Odabir vjenčane kume važna je odluka Pet stvari na koje mladenka mora paziti kada bira vjenčanu kumu

Također, ne želimo djecu na svadbi. Osim djevojčice koja će bacati latice cvijeća prije vjenčanja. No ona će biti prisutna samo u tom trenutku, nakon toga je roditelje vode kući. Žao mi je ako vam se ovo čini kao puno zahtijeva, ali ovo je poseban dan i želim da prođe onako kako sam ga oduvijek zamišljala. Molim vas imajte poštovanja, i odlično ćemo se provesti.

I još jedna stvar, poslat ću broj mojeg računa onima koji još uvijek nisu platili 500 dolara (ili 3000 kuna) donacije za medeni mjesec koji ću provesti na Havajima. Volim vas sve, ne mogu dočekati da postanem supruga.


Objava je izazvala neviđene reakcije na Redditu i preko 6500 komentara osoba od kojih je većina bila zgrožena traženim preduvjetima. Ne samo da mladenka traži od svojih djeveruša da izgledaju na određeni način, već i inzistira na tome da joj plate medeni mjesec na Havajima.

Slika nije dostupna I to se može: Većinu toga što je nosila na vjenčanju Tina iz Zagreba dobila je od nepoznatih ljudi

Nadam se da se ni mladoženja neće pojaviti na svadbi, komentirao je jedan korisnik Reddita, a druga se korisnica zapitala – Zašto ne uzme lutke iz šoping centra kao svoje djeveruše? To je praktički ionako ono što želi.

Komentatori su u međuvremenu pitali junnbugg85 i kako je mladenka reagirala kad je čula da joj neće biti djeveruša, na što je ista odgovorila.

Bila je povrijeđena, ali je priznala da je i sama shvatila da neću moći smršavjeti budući da sam nedavno rodila. No spomenula je da i dalje očekuje donaciju za medeni mjesec.


Što vi mislite o ovoj mladenki? Recite nam svoje mišljenje.

Je li mladenka pretjerala sa svojim zahtjevima?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju