Ivan, Marijana, Lidija i Mladen doskočili su gradskim gužvama i kašnjenju, a uz to brinu o okolišu. Evo što kažu o najpopularnijem prijevoznom sredstvu u gradu.

Buđenje, kava, spremanje za posao, ulazak u auto. Sve su to čari jutarnjih rituala koje mnogi pobožno slijede. I dok sve to rješavamo kao od šale, ono na što gotovo nikad nismo spremni su gradske gužve. Sve vrijeme koje smo uštedjeli do ulaska u auto jednostavno se topi u gradskoj vrevi, a minute na satu neumorno se približavaju vremenu sastanka ili dogovora.

Auto iza auta, stajanje na svakom semaforu i prestrojavanja mogu nas ponekad dovesti do ludila. Iako bismo najradije ostavili auto tamo gdje jest i otišli na dogovor pješke, svjesni smo da smo zapeli u gužvi iz koje nećemo tako skoro izaći. I dok mnogi i dalje gledaju na auto kao na jedino prijevozno sredstvo koje će nas brzo dovesti od jednog dijela grada na drugi, naši influenceri dosjetili su se jednog relativno novog prijevoznog sredstva koje je posljednjih godina preplavilo naše ulice – električnog romobila.

Jedan od njih je Ivan Šarić, koji je u svojem stilu otkrio kako se prebacio na najnoviji model romobila. ''Sakrijte djecu i žene jer od sad sam na scooteru'', početak je njegove objave u kojoj pokazuje i njegovu sigurnost: ''I da, novi Xiaomi Scooter 3 može nositi teškaše poput mene i povući uz brijeg zbog motora od 600 W!''

Xiaomi Scooter 3 je najnoviji model romobila minimalističkog izgleda, izrazito je funkcionalan i potrebne su samo tri sekunde kako bi ga sklopili, što znači da bez ikakvih prepreka s njim možete gdje god trebate bez brige o tome gdje ćete ga ostaviti. Njegovu elegantnom izgledu nije odoljela ni Marijana Batinić, koja se pohvalila svojom novom ''pilom''.

Kao što je Marijana navela u objavi, Xiaomi Scooter 3 jednostavnim pritiskom gumba možete voziti na tri različita načina – pješački, koji je do pet kilometara na sat, standardni do 20 ili sportski, gdje gas možete pritisnuti do 25 km/h.

''Imam novu 'pilu'. Kaže li se to još uvijek tako među mladima? Xiaomi Scooter 3 može prijeći do 30 kilometara jednim punjenjem, a ima i tri načina rada - pješački, standardni i sportski... Za mene, naravno, ovaj prvi – vrlo sam oprezna. Osim kad me snimaju, tada sam u sportskom modu.“

I dok Marijana vozi sporo i oprezno, za Lidiju Lešić ovaj najnoviji model romobila pravo je otkriće jer osim što je praktičan, može izdržati i do 30 kilometara sa samo jednim punjenjem, a ona tu opciju, poput Marijane, itekako iskorištava.

''Ja sam svoju vožnju podigla na višu razinu uz novi Xiaomi Scooter 3. Uz novi sklapajući dizajn potrebne su mu samo 3 sekunde kako bi bio spreman za polazak i zato je savršen suputnik u mojim dnevnim obavezama. Osim toga, može prijeći udaljenost i do 30km sa samo jednim punjenjem. Zvuči sjajno, zar ne?“

Osim modno osviještene Lidije, i estetski kirurg Mladen Duduković prati trendove.

''Oblačan dan u gradu. Savršena prilika da isprobam svoj novi Xiaomi Scooter 3 i novu kabanicu.“
Jak motor od čak 600 W, dvostruko kočenje, sustav koji štedi energiju tako što skladišti onu pri kočenju te svladavanje uspona do 16 posto najnoviji model romobila Xiaomi Scooter 3 čine vrlo, vrlo primamljivim.

Električnih romobila je po gradu sve više, a sigurni smo da njima tu nije kraj. Uz nove modele koji su jednako praktični koliko i štedljivi, sigurni smo da je njihova era na samom začetku jer ćemo uz njih zaobići svaku gužvu pred nama i uvijek stići prvi na dogovoreno mjesto.


Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Xiaomi po najvišim profesionalnim standardima.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju