Kupovina preko interneta sve je popularnija, ali takav način šopinga iz fotelje nekad može poći totalno krivo. Iz vlastitog iskustva zna to i jedna ljubiteljica samostojećih čarapa koja je umjesto željenih najlonki dobila nešto prikladnije za ribolov nego za zavođenje

Što se može dogoditi kada kupujete robu sa sumnjivih internet stranica, na vlastitoj koži uvjerila se jedna dama koja je poželjela kupiti seksi samostojeće čarape od crnog lateksa. No, čarape kakve je dobila potpuno su se razlikovale od čarapa kakve je naručila, odnosno kakve su bile prikazane na fotografiji.

Ljubiteljica samostojećih čarapa naručila je preko interneta seksi čarape od lateksa, a dobila nešto što nalikuje gumenim čizmama za ribolov

A iz fotografije objavljene na Facebook stranici Knock Off Nightmares jasno je zašto je ova ljubiteljica samostojećih čarapa bila šokirana kada je odjenula svoje nove čarape.

'Žena-mačka ovo ne bi nosila ni mrtva!'
, komentar je uz fotografiju koja je nasmijala, ali i zgrozila mnoge. Kupljene čarape neke su podsjetile na gumene čizme za ribolov.

'Meni se čine u redu. Spremna je za avanturu u prirodi', napisala je jedna korisnica Facebooka te objavila fotografiju ribolovca u gumenim čizmama i gumenom zaštitnom odijelu.

'Ovo je grozna prevara'
, piše u drugom komentaru.

'Ove su čarape izgubile svojih devet života', komentar je s još jednom asocijacijom na kostim Žene-mačke.

'Izgledaju kao male vreće za smeće na tvojim nogama. Žao mi je što si prošla kroz takvo nešto', zaključio je jedan korisnik Facebooka.

Pogledajte i 5 vjenčanica iz noćne more koje su mladenke požalile.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju