David Gandy dobio je nagradu za muškarca s najviše stila na dodjeli nagrada Men Of The Year koje svake godine dodjeljuje magazin GQ. Kada bi se dodjeljivala i nagrada za frajera godine, sigurni smo da bi ovaj britanski ljepotan pomeo konkurenciju

David Gandy trenutno je najuspješniji i najtraženiji muški model na svijetu. Ljepotan iz Essexa ima 35 godina i za razliku od tipičnih mršavih muških modela koji dominiraju modnom industrijom, David je svijet osvojio svojom razvijenom muskulaturom.

Ubojita kombinacija tamne kose, plavih očiju, 'trodnevne' bradice, seksi britanskog naglaska i 190 centimetra visine katapultirala ga je na sve liste najljepših muškaraca. Žene ga naprosto obožavaju, a oko je na njega bacila i Jennifer Lopez koja ga pozvala da gostuje u njezinom videu za pjesmu 'First Love'.

U modnim krugovima postao je poznat i po svoj odjevnom stilu. Kao i većina Britanaca, obožava dobro krojena odjela koja mu sjajno pristaju. Za ležernije prilike bira traperice koje kombinira sa sakoima ili kožnim jaknama.

U slobodno vrijeme aktivno se bavi sportom i često sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama. Tako je prije nekoliko tjedana zasukao rukave i pomogao u restauraciji jedne londonske škole.

 

A photo posted by David Gandy (@davidgandy_official) on


Ako ste se pitali je li zauzet, odgovor je – naravno! Britanska pjevačica Mollie King je sretnica koja je osvojila njegovo srce, a u vezi su od 2011. godine.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju