Melania Trump božićne je blagdane provela u obiteljskom domu na Floridi u štiklama omiljenog joj dizajnera Christiana Louboutina

Galerija Melania Trump - 4 Melania Trump - 1 Melania Trump - 2 +1 Božićni portret Melanije Trump
Melania Trump
provela je Božić s obitelji na Floridi. Tijekom blagdana pridružila se suprugu Donaldu u akciji praćenja Djeda Božićnjaka od strane North American Aerospace Defense Commanda (NORAD).

Prva dama SAD-a razgovarala je s djecom na telefonu i uveravala ih da djedica uistinu dolazi u njihove domove te nosi darove.

Snimljen je i službeni božićni portret uz okićenu jelku, na kojoj je Melania nosila crvenu struktiranu haljinu do koljena, a sparila je sa štiklama omiljenog joj dizajnera Christiana Louboutina. Štikle So Kate štikle sa cvjetnim uzorkom prodaju se po cijeni od oko 5000 kn Foto: tradesy.com

Točnije odabrala je bijele štikle sa cvjetnim uzorkom modela So Kate koje imaju vrtoglavu potpeticu od 12 centimetara, a koje se prodaju po cijeni od oko 5000 kuna.

Iako ovaj model štikli ima iglenu potpeticu u kojoj se znaju kretati samo najiskusnije dame, lijepa Slovenka već je ranije potvrdila da se u njima kreće bez ikakvih problema.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neka od najzanimljivih modnih izdanja u vrtoglavnim potpeticama Melanije Trump. Melania Trump - 3 Božićni portret Melanije Trump (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju