Melania Trump božićne je blagdane provela u obiteljskom domu na Floridi u štiklama omiljenog joj dizajnera Christiana Louboutina

Galerija


Melania Trump
provela je Božić s obitelji na Floridi. Tijekom blagdana pridružila se suprugu Donaldu u akciji praćenja Djeda Božićnjaka od strane North American Aerospace Defense Commanda (NORAD).

Prva dama SAD-a razgovarala je s djecom na telefonu i uveravala ih da djedica uistinu dolazi u njihove domove te nosi darove.

Snimljen je i službeni božićni portret uz okićenu jelku, na kojoj je Melania nosila crvenu struktiranu haljinu do koljena, a sparila je sa štiklama omiljenog joj dizajnera Christiana Louboutina.
So Kate štikle sa cvjetnim uzorkom prodaju se po cijeni od oko 5000 kn
So Kate štikle sa cvjetnim uzorkom prodaju se po cijeni od oko 5000 kn Foto: tradesy.com


Točnije odabrala je bijele štikle sa cvjetnim uzorkom modela So Kate koje imaju vrtoglavu potpeticu od 12 centimetara, a koje se prodaju po cijeni od oko 5000 kuna.

Iako ovaj model štikli ima iglenu potpeticu u kojoj se znaju kretati samo najiskusnije dame, lijepa Slovenka već je ranije potvrdila da se u njima kreće bez ikakvih problema.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neka od najzanimljivih modnih izdanja u vrtoglavnim potpeticama Melanije Trump.
Božićni portret Melanije Trump
Božićni portret Melanije Trump (Foto: Profimedia.hr)