Donosimo 10 neprikosnovenih kraljica street style mode, njihovo veličanstvo: urbane fashion tenisice!

Galerija PR PR PR +7 PR

Obožavamo ih nositi kroz sva godišnja doba, ali proljetni dani posebno su čarobni u novim tenisicama i svježem proljetnom outfitu. Pogledajte što nam je pripremila Planet obuća u kojoj sve vrvi od fantastičnih noviteta koji oduzimaju dah!

Utility tenisice

PR PR Foto: PR

Trenutno je u centru modnog izričaja utility stil kojega karakteriziraju fluoroscentni i metalik elementi na obući i odjeći, te su stoga tenisice s tim izražajnim detaljima i najtraženije. Odlično se kombiniraju sa širokim cargo hlačama, kombinezonima, tajicama i trapericama. Potražite sportske modele za teretanu, trčanje te ostale rekreativne aktivnosti, ili fashion modele za grad. Obzirom da se cijene kreću od vrlo prihvatljivih, zašto ne odabrati 2 modela?

Flatform tenisice

PR PR Foto: PR

Vrhunac modnog stila ovoga proljeća ponovo su flatform tenisice, koje ne silaze s prijestolja omiljenih i obaveznih komada outfita svih fashionistica. Naglašene predimenzionirane potplate često su dizajnerski izvedene u nekoliko boja, što samu tenisicu čini vrlo atraktivnom, uz naravno, lijepo izvedeno gornjište, te neočekivanu lakoću modela, obzirom na robustan look. Udobnost nikada ne izlazi iz mode, a u slučaju ovih tenisica, radi se o savršenom spoju komfora i fancy dizajna. Investiranje u dobre tenisice se višestruko isplati, jer one predstavljaju dio obuće koji na kraju najčešće nosimo, u kojima se najudobnije osjećamo, i koje volimo zbog tako privlačnog dizajna koji se već unazad par godina jako udaljio od klasičnog stila i spojio tenisicu s urbanom cipelom.

Bijele tenisice

PR PR Foto: PR

Privlačnost i magija bijelih tenisica još uvijek nije izgubila svoju čar. Dapače, i dalje smo opčinjeni njihovom jednostavnošću, ljepotom, neutralnošću, čistoćom i bezbrojnim načinima kombiniranja te igranja sa stilovima. Nosimo ih na haljine, suknje, hlače, na posao, u gym, u grad, šetnju, faks, shopping… posvuda! Nema mjesta gdje bijela tenisica nije bila, i uvijek je dobrodošla! Ako ih kojim slučajem još nemate, ili želite nove, potražite u Planet obući zaista super trendy modele domaćih i stranih renomiranih brandova poput: Elviton, Nina fashion, s.Oliver, Navigare, Wrangler, Xti, Bugatti…

Sve modele potražite u prodavaonicama ili na webshopu Planet obuće.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju