Splitsku akademsku slikaricu, ilustratoricu i karikaturisticu Tisju Kljaković Braić mnogi će nazvati pravom stručnjakinjom za žensko-muške odnose što ona i potvrđuje svojim fenomenalnim ilustracijama koje na duhovit i genijalan način opisuju svakodnevne, itekako nam bliske situacije.

 

U svom prepoznatljivom stilu Tisja se tako osvrnula i na onu situaciju kad muškarac treba kupiti rođendanski poklon za svoju dragu. Nekad im se dogodi i da zaborave kupiti poklon ili kupe nešto što njihova partnerica uopće nije željela ili misle da je ono što su kupili istovjetno onome što je partnerica željela iako je nešto potpuno drugačije ili svake godine kupe isto – zvuči poznato, zar ne?

Ponekad žene jednostavno odustanu i ne preostane im ništa drugo nego da si same kupe poklon za rođendan. Ili je možda jedino rješenje da odu skupa s partnerom u trgovinu i kupe poklon.

Takva ideja zajedničkog kupovanja poklona svidjela se i Tisji Kljaković Braić čija nova ilustracija govori upravo o tome. Njezini junaci običnog života ovoga puta našli su se upravo u takvoj, mnogima bliskoj situaciji, a na ženinu rečenicu Popodne ćemo ić kupiti meni poklon za rođendan, muž nije ništa prigovorio već je samo odgovorio Dobro.

Slika nije dostupna Treba nam malo humora: Duhovite Tisjine ilustracije koje su oduševile Facebook

Iako junaci Tisjinih ilustracija nisu bilo koji bračni par – oni su upravo Tisja i njen suprug Igor – nema sumnje da se mnogi parovi pronalaze u svakoj njezinoj ilustraciji, uz baš onu pravu dozu humora. Ma, genijalna Tisja uvijek pogodi u sridu!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju