Mali i veliki dlakavci, psi i mace, od sada mogu iskusiti kraljevski tretman u novootvorenom salonu za njegu kućnih ljubimaca Opium Pet u zagrebačkom Centru Kaptol. Iskusni tim pružit će vašim ljubimcima vrhunske tretmane pranja, šišanja, njege noktiju i ušiju

Nakon tri godine, frizerski studio Opium u Centru Kaptol dobiva prinovu – Opium Pet. Naime, salon za njegu kućnih ljubimaca Opium Pet nastavak je frizerskog studija Opium koji je proširio svoju uslugu s dvonožnih na četveronožne klijente.

Kako bi malim i velikim čupavcima omogućili doživljaj dostojan kralja ili kraljice, novootvoreni salon za njegu kućnih ljubimaca Opium Pet osigurava besprijekorne standarde higijene i njege u posebno dizajniranom prostoru za najdraže ljubimce.

Novootvoreni salon za njegu kućnih ljubimaca Opium Pet u Kaptol Centru osigurava besprijekorne standarde higijene i njege u posebno dizajniranom prostoru za pse i mačke

A kako je krenula priča o Opium Petu otkriva kreativna direktorica Opiuma Tea Matičević:

'Nije tajna da moja prijateljica i poslovna partnerica Ana Karamarko i ja imamo posebnu vezu s četveronožnim ljubimcima. Tako se rodio Opium Pet za pse i mace koji je nastavak frizerskog studija Opium. Kao i u našem prvom Opiumu, stručnost i individualni pristup svakom klijentu najvažniji su kriteriji.

U Opium Petu omogućujemo sve što je potrebno za besprijekornu higijenu i zdravlje vašeg ljubimca, od tretmana pranja i šišanja do njege noktiju i ušiju. Vjerujem da će svi četveronožni posjetitelji nakon naših tretmana ispustiti zadovoljni vau ili mjau.'


Opium Pet smješten je iznad frizerskog studija Opium u Centru Kaptol. Na taj način svi klijenti mogu u jednom terminu dogovoriti uređivanje vlastite kose i njegu najdražih ljubimaca. Prostor potpisuju primarna boja Opiuma žutozelena te antracit siva i bijela. Također, svaki detalj je pažljivo odabran, od češljeva, fenova za ispuhivanje i sušenje, kada za pranje, posudica za vodu i hranu.

Besprijekorno iskustvo zaokružuju djelatnice, koje su kvalificirane i obučene za svoj posao i koje znaju ne samo urediti – okupati i ošišati ljubimca - nego posjeduju i vještine ophođenja s njima.

'Najvažnije nam je da se naši čupavi klijenti osjećaju sigurno. Jer to je, u konačnici, najvažnije i njihovim vlasnicima', ističe Tea Matičević.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju