Stedman Graham, životni partner slavne voditeljice Oprah Winfrey, gostovao je u emisiji američke voditeljice Ellen DeGeneres.

Stedman je u emisiji predstavljao svoju novu knjigu "Identity Leadership: To Lead Others You Must First Lead Yourself", ali, očekivano, Ellen je povela razgovor i o njegovoj voljenoj Oprah, s kojom je u vezi već 34 godine.

Oprah i ti dugo ste zajedno. Veze su ponekad teške. Pretpostavljam da bi bilo uistinu teško biti u vezi s nekim poput nje ako uistinu ne poznaješ samog sebe i nemaš samopouzdanja, kazala je Ellen.

Voditeljica i njezin životni partner zajedno su već 34 godine Voditeljica i njezin životni partner zajedno su već 34 godine (Foto: Profimedia)

Stedman joj je na to odgovorio: Tajna naše veze je u tome što želim najbolje za Oprah. Posvećen sam njezinoj sreći. Želim da bude najbolja verzija sebe koja može biti i ona je odlična u tome. Ja sam uspio naći svoju sreću, razviti svoje vještine, svoje talente i zadovoljan sam s time. Imati dobrog partnera koji može ispuniti vlastiti potencijal, a istovremeno ispunjavati i vlastiti potencijal  to je sjajna kombinacija.

Oprah i Stedman imaju netradicionalnu vezu, a o braku su razmišljali kratko. Voditeljica je priznala kako je odlučila da se nikad ne želi udavati u trenutku kada ju je Stedman – zaprosio.

Stedman Graham i Oprah Winfrey Stedman Graham i Oprah Winfrey (Foto: Getty Images)

Kazala je kako tada shvatila da joj je bilo važno da netko ima želju oženiti se njome, ali iskrena želja za bračnom zajednicom nikada nije postojala u njoj.

Par je vjenčanje otkazao i nakon toga nikad više nisu razgovarali o braku. Pomislila sam: 'Bože, zar se sada stvarno moram udati?' Shvatila sam da ne želim biti u braku. Tada jednostavno ne bih mogla živjeti život koji sam stvorila za sebe, zaključila je voditeljica.

Oprah i Stedman na dodjeli Oscara Oprah i Stedman na dodjeli Oscara (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju