Iako su sniženja već odavno počela, na policama trgovina još uvijek možete pronaći sjajne komade. Nema boljeg osjećaja od onog kad ugrabiš odličan odjevni komad u svojoj veličini i po bagatela cijeni.

 

Ljetne rasprodaje idealne su za pronalazak odličnih komada za ljeto; od kupaćih kostima, midi haljina, natikača pa sve do šminke i nakita. U Arena Centru pronašli smo i za vas izdvojili deset odličnih komada koje ćete poželjeti samo za sebe.

  Galerija 10 modela iz Arena Centra koje želimo sa sniženja Adidas tenisice, prije 299 kn, sada 239,20 kn Gap haljina, prije 449 kn, sada 219,90 kn +7 Zlatna ogrlica Argentum, prije 420 kn, sada 252 kn

Kratke traper-hlačice zasigurno se nalaze na gotovo svakom popisu želja. Dobar par ponekad zna biti teško pronaći. No ove iz Replayja mogle bi zadovoljiti većinu jer je stražnji dio od pamuka koji daje udobnost i zanimljiv obrat. 

Kada je ljetna odjeća u pitanju, klasične jednobojne majice dobro je zamijeniti veselim i otkačenim bojama. Stoga smo se mi odlučili za roza majicu iz Sport Visiona koja će savršeno istaknuti osunčan ten. Ako se ipak odlučite za bijelu majicu, neka ona barem ima zanimljiv print poput RVCA majice.

Sport Vision majica, prije 129 kn, sada 103,20 kn Sport Vision majica, prije 129 kn, sada 103,20 kn (Foto: Arena Centar)

Ova sezona ne može proći ni bez životinjskog printa pa iskoristite priliku i ugrabite jedan trendi komad. To može biti leopard-haljina, poput ove iz s.Olivera, sandale ili tek marama.

Za one dame kojima je udobnost na prvom mjestu, izdvojili smo bijele Pepe Jeans natikače i Adidas tenisice. Bijela obuća ove je sezone iznimno popularna, a u Arena Centru mnoštvo je modela pa vjerujemo da ćete tamo pronaći svoj idealni par. 

Tijekom sniženja mnogi će krenuti u lov za klasičnim komadima. Kako bismo malo zapaprili situaciju, mi smo se ipak odlučili za nešto hrabriju varijantu kada su modni dodaci u pitanju. Odabrali smo šareni Carpisa ruksak koji će podići svaku jednostavnu kombinaciju pa ga mogu nositi i modni ziheraši. 

Uz brončani ten najbolje pašu zlatni detalji pa smo za vas izdvojili Citizen sat i Argentum ogrlicu. Ako ste pak osoba koja ne preferira nakit, ovo može biti idealan poklon pa razmislite kome se bliži rođendan ili godišnjica. 

DICTA, Citizen ručni sat, prije 1.995 kn, sada 1.396,50 kn DICTA, Citizen ručni sat, prije 1.995 kn, sada 1.396,50 kn (Foto: Arena Centar)

S obzirom na to da su u tijeku ljetna sniženja, prije nego što se zaputite u šoping-centar s popisom želja, provjerite ponudu prije kupnje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju