Mali, ali snažni uređaji koji zatežu našu kožu i vraćaju joj mladenački sjaj posljednjih su godina doživjeli pravi boom. Iako smo ih donedavno mogli koristiti samo u kozmetičkim salonima, sada dolaze u praktičnom obliku malih beauty gadgeta koje bi svaka žena voljela vidjeti u svojem kozmetičkom ormariću.

Galerija TriPollar STOP Vx Gold TriPollar STOP Vx Gold TriPollar STOP Vx +0 TriPollar STOP Vx Gold

Iako u tridesetima postajemo svjesni svih nepravilnosti na koži, kao i važnosti brige o njoj kako bi ona zadržala svoju punoću i mladenački izgled, koža lica počinje gubiti kolagen i elastičnost već u našim dvadesetim godinama. Upravo tada potrebno je pravovremeno reagirati i oboružati se kvalitetnim kozmetičkim sastojcima te početi s rutinom njege kože.

No ako ste, poput nas, tijekom svojih mladenačkih dana imali glavu u oblacima, a briga o koži vam nije bila na popisu prioriteta, tada rutinu njege kože valja dodatno pojačati kozmetičkim tretmanima koji će pomoći vratiti blistav ten i izbrisati fine, sitne linije na koži. Uređaje zbog kojih smo pohodili kozmetičke salone sada možemo pronaći u manjem, gotovo džepnom izdanju namijenjenom za kućnu uporabu, a onaj koji nas je posebno oduševio jest TriPollar STOP Vx odnosno TriPollar STOP Vx Gold, koji se mogu nabaviti u Rox Beauty Storeu u Ilici 54 ili putem njihova webshopa.

TriPollar STOP Vx TriPollar STOP Vx (Foto: PR)

I jedan i drugi uređaj rade na bazi radiofrekvencije, s čijim smo blagodatnim učinkom svi već dobro upoznati. Radiofrekvencijski valovi prodiru duboko u dermis, zagrijavaju kožu i tako potiču prirodnu proizvodnju kolagena i elastina, koji su najzaslužniji za zategnuti i sjajni izgled kože.

Oni su opremljeni najnaprednijom tehnologijom – multi-radiofrekvencijskim valovima, koji ravnomjerno raspoređuju toplinu u dermisu i tako potiču proizvodnju kolagena i elastina, te DMA tehnologijom, odnosno tehnologijom dinamične mišićne aktivacije, koja preobličuje konture lica jer cilja na mišićni tonus i tako povećava njihov volumen. Ove dvije tehnologije djeluju simultano i ostavljaju kožu punašnijom, blistavom i zategnutijom.

Za razliku od uređaja TriPollar STOP Vx, TriPollar STOP Vx Gold unosi dašak luksuza u rutinu njege kože jer su njegove elektrode pozlaćene 24-karatnim zlatom, koje je bolji vodič radiofrekvencijskih valova i samim time pruža koži najbolje od najboljeg kako biste se učinkovito uhvatili u koštac s tvrdokornim nepravilnostima na licu.

TriPollar STOP Vx Gold TriPollar STOP Vx Gold (Foto: PR)

Osim naprednih tehnologija Multi-RF i DMA, TriPollar STOP Vx Gold dolazi u paketu s inovativnom tehnologijom termalnog mapiranja, koje pruža osobniji pristup tretmanu. Uz pomoć termalnog mapiranja uređaj mjeri temperaturu pojedinih dijelova na koži i istovremeno prilagođava snagu struje i radiofrekvencije koju upotrebljava. Tako će na pojedinim dijelovima lica uređaj pojačavati odnosno smanjivati snagu i stimulirati veću proizvodnju kolagena u onim dijelovima lica kojima je to potrebno.

Prije korištenja samog uređaja kožu je važno pravilno očistiti čistačem koji odgovara našem tipu kože te nanijeti TriPollar gel. On će zaštititi kožu tijekom uporabe uređaja, ali i osigurati da radiofrekvencijski valovi prodru duboko u kožu kako bi se potaknula stimulacija kolagena. TriPollar STOP Vx ili TriPollar STOP Vx Gold zatim prislonimo uz lice i radimo male kružne pokrete koristeći slabi pritisak. Kako bismo bili sigurni da smo uređajem ravnomjerno prošli po cijelom licu, lice treba podijeliti na nekoliko ''područja'' – lijevi obraz, desni obraz, čelo i vrat, a svako područje treba tretirati četiri do pet minuta. Tretman ukupno traje 20 minuta, a kako bismo postigli najbolje rezultate, uređaj je poželjno koristiti dva do tri puta tjedno.

Danas, kada je prekrasna, zdrava i sjajna koža postala svojevrsni imperativ, beauty gadgeti sve se više uvrštavaju u rutinu njege kože kako bismo smanjili vidljivost finih linija i bora te se pozdravili s opuštenom kožom lica. TriPollar STOP Vx i TriPollar STOP Vx Gold daju gotovo trenutačne rezultate, koji se s vremenom sve više poboljšavaju, zbog čega se ovi uređaji nalaze na popisu želja žena svih dobnih skupina. Ove luksuzne uređaje tvrtke Pollogen, koja ima osamnaestogodišnje iskustvo u I know how u beauty tehnologiji i inovacijama, lako možemo nabaviti u Rox Beauty trgovini i na njihovim web-stranicama. Uređaji se povodom Valentinova mogu uhvatiti na odličnim popustima stoga se razmazite i darujte sebi ono najbolje te započnite put prema lijepoj i zdravoj koži koja će vas vratiti u mladenačke dane.

Virtualna šetnja Rox Beauty trgovinom

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rox Beauty po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju