Ako ste se odlučile jednom zauvijek riješiti dlačica i pripremiti za dolazak ljeta, sad je pravi trenutak. Rezervirajte svoj besplatni probni tretman

Nomasvello je vodeći svjetski brend za trajno skidanje dlačica, ali i mreža je specijalnih centara za svjetlosnu terapiju s naglaskom na fotoepilaciji. Ova se uspješna kozmetička franšiza može pohvaliti s više od tisuću centara u 16 različitih država, od čega su dva smještena u Hrvatskoj.

IPL fotoepilacija sustav je za trajno uklanjanje dlačica koji je prilagođen potrebama pojedinca, a daje rezultate već nakon prvog tretmana.

IPL fotoepilacija s intenzivnim pulsirajućim svjetlom najmoderniji je i najinovativniji sustav za trajno uklanjanje dlačica. Intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL) emitira svjetlost različitih valnih duljina i na taj način omogućuje vam da prilagodite postavke prema karakteristikama svakog pojedinog klijenta.

 

Prigodan je za različite tipove kože i dlake. Ova metoda je bezbolna i jeftinija od tradicionalnog laserskog uklanjanja dlačica, potencijal za nuspojave je mali, a rezultati bolji i brži jer No+Vello centri mogu se pohvaliti s najnovijom generacijom IPL sustava koji pruža izuzetne rezultate vidljive već nakon prvoga tretmana.

Dodatna prednost njihove tehnologije je sustav s intenzivnim hlađenjem (Sub Zero Intense) kako bi se smanjio osjećaj topline, osigurala visoka sigurnost liječenja i mogućnost uklanjanja dlačica na preplanuloj koži (zahvaljujući Sun & Safe Technology), što do sada nije bilo moguće.

Isprobajte ovu učinkovitu tehnologiju za uklanjanje dlačica, i naručite se na probni tretman u centrima No+Vello u Rijeci i Zagrebu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju