Najpoznatiji Škot u Hollywoodu, Gerard Butler prije osam godina zaludio je žene diljem svijeta, a muškarcima prouzrokovao komplekse svojim izgledom kojeg su krasili čelični torzo i napeti mišići tijela. No filmskom junačini, čini se, hedonistički način života puno je miliji od znojenja u teretani, što su dokazale fotografije s plaže na kojima nema niti traga nekadašnjem Butleru iz filma '300'

Za što uvjerljivijeg kralja Leonidu, koji se bori protiv Perzijanaca noseći samo gaćice i plašt, škotskom glumcu Gerardu Butleru bio je potreban izgled identičan onom iz stripa. A da su mjeseci paklenog treninga koji je uključivao rigorozne metode vježbanja urodio plodom dokazao je prizor najpoznatijeg holivudskog Škota u filmu '300'.

>>5 najseksi Škota za koje bismo uvijek glasali

No 'kornjača' koja je izazvala pomutnju među ženskom i muškom populacijom opstala je još neko vrijeme na tijelu glumca, a tek u tragovima je primjetna osam godina nakon Gerardove najveće popularnosti.

Pomalo opušteno tijelo i tek naznake nekadašnjeg čvrstog torza koje je pokazao tijekom uživanja na plaži opisuju novi izgled glumca kojemu je čini se hedonistički način uživota miliji negoli znojenje u teretani. Osim toga nevoljkost prema vježbanju bio je jedan od ključnih razloga da zgodni Škot odbije poziv za snimanje nastavka popularnog filma.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju