Oralni seks je poput sočne trešnje na vrhu bogate torte. Kada ga pružaju, i muškarci i žene trude se da u tome budu što bolji pa ponekad i prešute neke nezgodne stvari, No, žene su odlučile progovoriti i otkrile prave istine o oralnom seksu koje muškarci moraju znati

Otkrivamo 10 iskrenih ženskih poruka muškarcima o felaciji:

1. Felacija iziskuje trud pa pokažite malo zahvalnosti. Ako je i prije oralnog seksa bilo neke akcije njegova "alatka" bit će u pogonu i prije nego oralno zadovoljstvo krene, ali ako žena mora cijeli posao odraditi od početka, to zahtijeva više truda.

Žene su odlučile progovoriti i otkrile prave istine o oralnom seksu, preciznije felaciji, koje muškarci moraju znati

2. Kada nam nježno pogurnete glavu prema dolje, to uopće nije suptilno. Shvaćamo što želite od nas i doći ćemo do tamo. Ali zbog tog gurkanja nam se čini kao da smo obvezne to napraviti - a to može biti dovoljno da se ohladimo.

3. Klečanje na koljenima dok vi stojite iziskuje određene vještine. Ovaj seksi, "pokoran" položaj nije nešto što možemo izvesti svaki put, ali mislimo da će se svatko složiti da jako uzbuđuje. Muškarci jako uživaju, ali ženama bi dobro došli štitnici za koljena.

4. Isto vrijedi i za "duboko grlo".
Ovo je iznimka, ne pravilo. Žene to rade kada se osjećaju posebno darežljive. Imati nešto duboko u grlu može izazvati vrlo neugodan osjećaj, stoga, muškarci, cijenite ovaj povremeni poklon poput rijetkog, finog vina. Otkrijte i 10 stvari koje žene najviše žele u seksu.

5. Znamo da izgledamo seksi dok vam pružamo oralni seks. Žene znaju da muškarci uživaju u jasnom pogledu na žensku stražnjicu i žele da muškarac tijekom oralnog seksa uživa i u nečem vizualnom. I zato, dečki, ne štedite na komplimentima.

6. Naši uzdasi i mrmljanje ponekad su samo dio "predstave". Istina je da pružanje oralnog seksa žene ponekad jako uzbuđuje, ali nekada to rade samo bi ubrzale stvari.

7. Upozorenja su dobrodošla. Kada osjetite da se bližite vrhuncu bilo bi lijepo da nas upozorite na to kako bismo se pripremile na tekući "nalet". Pročitajte i 11 "sramotnih" stvari u seksu o kojima muškarci nemaju pojma.

8. Felacija tijekom vožnje ima svoja ograničenja. Pružanje užitka tijekom spore i lagane vožnje kroz slabo nastanjeno područje ima zeleno svijetlo, ali prilikom odlaska u trgovinu baš i ne. Držite svoja očekivanja pod kontrolom.

9. Oralni seks pod tušem može biti pogodak, ali i promašaj. Baš kao i snošaj pod tušem, i felacija pod tušem može biti komplicirana. Svu onu vodu koja nam ulazi u usta nije lako progutati. Potrudit ćemo se, ali nemojte biti razočarani ako ne možete objesiti natpis 'misija obavljena' iznad tuš kabine.

10. Ne očekujte oralni seks svaki put kada smo sami u sobi. Takvo očekivanje zaista nije realno. Budite zahvalni kada ga dobijete, ali ne očekujte dekadentni deset poslije svakog jela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju