Jedinstvena organska kozmetika linije Susanne Kaufmann, dermatološki testirana bez ispitivanja na životinjama dostupna je u Top niche parfumeriji, na Trgu bana Josipa Jelačića 13 u Zagrebu i putem webshopa.

Fasciniran uslugom spa tretmana u hotelu Post Bezau, iza kojeg stoji Susanne Kaufmann i njezin tim, bio sam prije svega oduševljen proizvodima, a onda i samom uslugom tretmana.

Prirodni mirisi, predivne teksture i bogati prirodni sastojci odlike su njihovih proizvoda. Uz ovako savršene proizvode na korak ste do vlastite wellness oaze.

Počašćen sam što su organski kozmetički proizvodi za njegu lica, tijela i kose Susanne Kaufmann, dostupni upravo kod nas u TOP niche parfumeriji, izjavio je Borut Mihalić.

Susanne Kaufmann podrijetlom iz Bregenzerwalda, regije u austrijskim Alpama, od rane je dobi fascinirana ljekovitošću alpskih biljaka, te je dugi niz godina proučavala njihov učinak na ljepotu, zdravlje i opće blagostanje organizma.

U suradnji s timom farmaceuta i dermatologa i na temelju vlastitog kozmetičarskog iskustva, kreirala je liniju pouzdano učinkovitih i organskih kozmetičkih proizvoda za vidljive rezultate, od isključivo prvoklasnih, prirodnih i aktivnih biljnih sastojaka lokalnih proizvođača.

Prvobitno namijenjeni njezinom hotelskom salonu u Alpama, proizvodi Susanne Kaufmann brzo su naišli na globalni odjek i potražnju diljem svijeta. Jedinstvena organska kozmetika iz linije osmišljena je na bazi efikasnih aktivnih sastojaka čija je djelotvornost i koncentracija 5 do 8 puta veća nego u ostatku sličnih proizvoda na tržištu.

Liniju proizvoda čine proizvodi za njegu lica i tijela, anti aging program, proizvodi za zaštitu od sunca kao i kozmetika namijenjena muškarcima. Proizvodi su dostupni putem webshopa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju