Lagan rižin napitak bez laktoze i glutena u kombinaciji s uljem chia sjemenki idealan je partner na putu ka osvještenijem životu i hranjivijim obrocima.

Ako jutarnje žitarice uvijek jedete s mlijekom ili jogurtom, dmBio napitak od riže i chie svojim orašastim notama uklonit će monotoniju iz doručka, a vašem organizmu osigurati ono najbolje iz prirode.

Na jeziku Maja, chia znači snaga

Chia sjemenke su super-namirnica koju su nam u naslijeđe ostavili Maje i Azteci. Osim što su idealan dodatak smoothiejima, juhama i salatama, chia sjemenke izvor su minerala, proteina, antioksidansa i vlakana te doprinose zdravlju, pomažu u reguliranju apetita i osiguravaju energiju koja nam je potrebna tijekom dana.

Omega-3 kiseline

Chia sjemenke i sjemenke lana najbogatiji su biljni izvor Omega-3 masnih kiselina. Zahvaljujući ulju chia sjemenki i lana dmBio napitak od riže i chie izvrstan je izvor Omega-3 masnih kiselina koje umanjuju rizik od kardiovaskularnih bolesti, pomažu u regulaciji probave te doprinose zdravlju kože, kose i noktiju.

Dobro za zdravlje, ali i za okoliš

Svi dmBio proizvodi na pakiranju imaju njemačku eko oznaku i EU logotip za ekološki proizvedenu hranu. To znači da i dmBio napitak od riže i chia sjemenki sadrži minimalno 95 % sastojaka iz organske proizvodnje. Uz to, FSC oznaka jamči da su materijali korišteni pri izradi ambalaže potekli iz šuma kojima se gospodari održivo jer standardi FSC-a u održivom gospodarenju šumama osiguravaju stabilnost ekosustava šume, brinu o kvaliteti vode, zabranjuju sječu starih šuma te korištenje sredstava koja negativno utječu na okoliš i zdravlje.

A kako dobiti ono najbolje (i najukusnije) od dmBio proizvoda koji su inspirirani prirodom, saznajte na dm-ovom YouTube kanalu: dmBio recepti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju