U Londonu se održala dodjela nagrada MTV EMA, a voditeljica dodjele bila je britanska pjevačica albanskog podrijetla Rita Ora

Galerija Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 6 Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 3 Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 2 +2 Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 4 U londonskoj SSE Areni održala se dodjela europskih glazbenih nagrada televizije MTV koju je vodila Rita Ora.

Zgodna 26-godišnja britanska pjevačica rođena u Prištini zasjenila je sve prisutne na crvenom tepihu uoči dodjele. Naime, Rita je pred fotoreportere izašla u kućnom ogrtaču i s ručnikom na glavi.
Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 2 Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 2 (Foto: Getty Images)
Nije to bila slučajnost nego pomno planiran stajling, a pjevačica je svoje "kućno" izdanje nadopunila štiklama i dijamantima.

Na samom početku dodjele samo se presvukla u kraći ogrtač i umjesto cipela odabrala tenisice, a potom je tijekom dodjela promijenila još kombinacija.

I dok su neki korisnici društvenih mreža zaključili kako je odabir ogrtača super potez i da se na taj način istaknula zanimljivim modnim odabirom, drugi smatraju kako je to ipak bio neprimjeren odjevni komad za takvu prigodu i kako je s obzirom na voditeljsku ulogu ipak trebala odjenuti neku klasičnu svečanu kombinaciju.

Kućni ogrtač na crvenom tepihu za mene je...

glasova:

Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 4 Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 4 (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju