U Londonu se održala dodjela nagrada MTV EMA, a voditeljica dodjele bila je britanska pjevačica albanskog podrijetla Rita Ora

Galerija Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 6 Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 3 Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 2 +2 Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 4 U londonskoj SSE Areni održala se dodjela europskih glazbenih nagrada televizije MTV koju je vodila Rita Ora.

Zgodna 26-godišnja britanska pjevačica rođena u Prištini zasjenila je sve prisutne na crvenom tepihu uoči dodjele. Naime, Rita je pred fotoreportere izašla u kućnom ogrtaču i s ručnikom na glavi.
Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 2 Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 2 (Foto: Getty Images)
Nije to bila slučajnost nego pomno planiran stajling, a pjevačica je svoje "kućno" izdanje nadopunila štiklama i dijamantima.

Na samom početku dodjele samo se presvukla u kraći ogrtač i umjesto cipela odabrala tenisice, a potom je tijekom dodjela promijenila još kombinacija.

I dok su neki korisnici društvenih mreža zaključili kako je odabir ogrtača super potez i da se na taj način istaknula zanimljivim modnim odabirom, drugi smatraju kako je to ipak bio neprimjeren odjevni komad za takvu prigodu i kako je s obzirom na voditeljsku ulogu ipak trebala odjenuti neku klasičnu svečanu kombinaciju.

Ankete

(6505) Kućni ogrtač na crvenom tepihu za mene je...

rezultati povratak glasova780
rezultati

Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 4 Rita Ora na dodjeli MTV EMA nagrada - 4 (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju