Odabrati outfit koji odlično izgleda i dobro stoji ne mora biti nemoguća misija. Nekoliko je trendova zbog kojih će taj zadatak postati slatka briga, a must-have komadi ovog proljeća zasigurno spadaju među njih.

 U Reserved Premium capsule kolekciji, pronašli smo sjajne kombinacije u kojima je naglasak na neobičnom spajanju trendova i klasičnih boja i linija. Izdvajamo četiri načina za stiliziranje s kojima nećete pogriješiti:

• Nosite haljine na zanimljiv način
Zašto ne biste majicu obukli preko haljine i tako stvorili autentični outfit koji ćete moći nositi u raznim prilikama, bez da se ponavljate? Za originalan poslovni look, omiljenu midi-haljinu nosite u kombinaciji s hlačama od odijela.

PR PR

• Volite balonere? Sad je vrijeme za njih
Rijetko koji komad toliko laska ženstvenosti kao što to čini savršeno krojeni bež ili bijeli baloner. Prijelazna razdoblja u godini pravo su vrijeme za nošenje ovog, mnogim damama omiljenog klasika. Bez obzira na to što imali ispod, baloner će cjelokupni outfit podići na višu razinu.

• Ženska odijela za svaki dan
Crno-bijele kombinacije sakoa, blejzera i košulja bez iznimke ostavljaju dojam visoke, profinjene elegancije. Iskoristite trend ovog proljeća i nosite odijela u svim prilikama. Posebno su zanimljivi komadi s geometrijskim, dijagonalnim rezovima.

PR PR

• Dodajte outfitu malo boje
Proljeće je definitivno u znaku haljina, kako svake sezone, tako i ove. Zbog toga u tjednom rasporedu kombinacija ostavite bar jedan dan za proljetnu haljinu u nekoj od trendy boja, poput nebesko plave ili ružičaste. Savjet više: dugačka košulja ili zvonolika haljina koja se veže u struku bit će pun pogodak u danima koji dolaze.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju