Maskara je neizostavan dodatak kozmetičke torbice, a žene vole isprobavati razne maskare, što i ne čudi jer je izbor zaista bogat. Na tržištu se neprestano pojavljuju nove, a mi smo ovoga puta pažnju stavili na maskare s uvijenim četkicama koje podižu trepavice i bez pomoći uvijača za trepavice.

Maskare s uvijenim četkicama imaju brojne obožavateljice među ženskom populacijom upravo zato što prekrasno podižu trepavice. Time se automatski otvaraju oči i tako izgledaju veće, bistrije i izražajnije. Sve maskare koje smo izdvojili uz to i produljuju te povećavaju volumen trepavica obavijajući ih intenzivnom bojom – sve ono što tražimo od dobre maskare.

Savršene alternative: 10 tamnih lakova idealnih za hladnije dane (a nijedan nije crni) +0 essence, VIbrant Magma 16,90 kn

Slika nije dostupna Deset njegujućih balzama s efektom punijih usana

Slika nije dostupna Pore, bye bye: Sedam tekućih pudera koji brišu neželjene rupice na licu

Lijepe, istaknute trepavice temelj su svakog dobrog make-upa pa slobodno isprobavajte razne maskare dok ne pronađete onu koja savršeno odgovara vašim potrebama i željama. A možda svoju idealnu pronađete upravo među osam hvaljenih maskara s uvijenom četkicom koje ćete pronaći u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju