Prije nego li krene modna povorka za ovogodišnjem oskarovskom crvenom tepihu, odlučilo smo se prisjetiti najljepših kreacija ispred zlatnog kipića u prošlih 10 godina. Bilo je teško izdvojiti najbolje od najljepših, ali uz pomoć objektivnih modnih kritičara donosimo vam haljine bezvremenske ljepote

Niti jedan crveni tepih nije toliko glamurozan i ekskluzivan kao onaj na dodjeli filmskih nagrada Oscar. Modni dizajneri mjesecima šalju prijedloge haljina holivudskim zvijezdama igrajući na sigurne, ali ponekad i na ekstravagantnije modele i krojeve.

Ono što sigurno prolazi su materijali u koje je crveni tepih redovito 'odjeven', a to su svjetlucave tkanine, lepršavi šifon te nježna čipka.

Duboki dekoltei, kao i oni potpuno sramežljivi jednako su zastupljeni, jer glumice jako dobro znaju da je to mjesto idealni trenutak za pokazivanje u najboljem izdanju, ali ne i za privlačenje pažnje pod svaku cijenu.

Haljinu u kojoj bi se voljela prošetati crvenim tepihom nosi:

glasova:

Upravo zato na listama najljepših oskarovskih haljina nisu nužno one koje su se najviše isticale, već one čiji su glamur i senzualnost bili podcrtani elegancijom i sofisticiranošću.

Iako boja bjelokosti, vječna crna te vatrena crvena dominiraju oskarovskim 'modnim revijama', zablistaju i toalete u metalik varijantama, kao i one u pastelnim ili pak dubokim nijansama drskijih boja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju