Oskarovski crveni tepih u losanđeleskom Dolby teatru uljepšale su tri trudnice – Chrissy Teigen, Hannah Bagshawe i Emily Blunt

Ako ste mislili da trudnoća i svečane haljine ne idu zajedno, prevarili ste se. Da si žena u blaženom stanju itekako može priuštiti elegantniji i svečaniji stajling dokazale su tri dame na dodjeli Oscara, a svaka je izabrala model haljine u svom stilu.

Žena u blaženom stanju može si priuštiti nošenje elegantnih haljina.

Glumica Emily Blunt koja očekuje svoje drugo dijete odjenula je svijetlo ružičastu haljinu s Prada potpisom na naramenice s kristalnim aplikacijama. Hannah Bagshawe koja je na dodjela dopratila supruga Eddieja Redmaynea izabrala je crnu haljinu modnog brenda Alexandera McQueena s lepršavim donjim dijelom u kojoj se sigurno osjećala udobno.

Supermodel Chrissy Teigen odlučila se za malo seksipilniji model - usku haljinu s crvenim cvjetnim detaljima brenda Marchesa koja je ocrtavala njezine nove trudničke obline.

Lijepe i vesele trudnice ponosno su pokazivale svoje trbuščiće, a slatko iščekivanje svojih bebica kratile su dobrom zabavom.

Pogledajte tko je trijumfirao na 88. dodjeli nagrada Oscar.

POGLEDAJTE NAJZANIMLJIVIJE I NAJLJEPŠE TRENUTKE S OSKAROVSKOG CRVENOG TEPIHA

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju