Oskarovka Rita Moreno čuvala je svoju haljinu koju je nosila na dodjeli Oscara prije 56 godina i sinoć je opet odjenula za istu prigodu. Slavna glumica i pjevačica tako je pokazala da joj haljina i danas pristaje kao salivena

Galerija Rita Moreno na 90. dodjelu Oscara došla je u istoj haljini kao i 1962. godine - 6 Rita Moreno na 90. dodjelu Oscara došla je u istoj haljini kao i 1962. godine - 7 Rita Moreno na 90. dodjelu Oscara došla je u istoj haljini kao i 1962. godine - 5 +4 Rita Moreno na 90. dodjelu Oscara došla je u istoj haljini kao i 1962. godine Kako danas izgleda haljina koju je nosila davne 1962. godine, glumica i pjevačica Rita Moreno pokazala je na sinoćnjoj 90. dodjeli nagrada Oscar. Naime, 86-godišnja zvijezda odjenula je istu haljinu koju je na Oscarima nosila prije 56 godina kada je osvojila zlatnog kipića za najbolju sporednu glumicu u filmu "Priča sa zapadne strane".

Oskarovka Rita Moreno čuvala je svoju haljinu koju je nosila na dodjeli Oscara prije 56 godina i sinoć je opet odjenula za istu prigodu

Glumica koja u svojoj kolekciji nagrada ima Emmy, Grammy, Oscar i Tony, prisjetila se kako te davne 1962. uopće nije očekivala da će osvojiti najprestižniju filmsku nagradu, ali je za svaki slučaj došla na dodjelu s Filipina gdje je haljina i izrađena.

Pobjeda ju je dočekala potpuno nespremnu, nije imala niti pripremljen govor. Zbog toga je njen pobjednički govor jedan od najkraćih u povijesti Oscara – trajao je svega 15 sekundi.
Rita Moreno na 90. dodjelu Oscara došla je u istoj haljini kao i 1962. godine - 5 Rita Moreno na dodjeli nagrada Oscar 1962. godine (Foto: Guliver/Cover Images, Getty Images, Profimedia)

Išlo je ovako 'ne vjerujem, držim Oscara. Dragi bože. To je sve od mene.' Nisam očekivala pobjedu. Mislila sam da će pobijediti Judy Garland.

Voljela bih da sam u govoru spomenula još 40 stvari. Prije svega, željela bih da sam nagradu primila u ime svojih ljudi. To bi bilo tako predivno, priznala je glumica rođena u Puerto Ricu. Doznajte i sve dobitnike na 90. dodjeli nagrada Oscar, a ne propustite pogledati i zbog čega je Jennifer Lawrence na dodjeli Oscara opet bila u centru pažnje.
Rita Moreno na 90. dodjelu Oscara došla je u istoj haljini kao i 1962. godine - 7 Rita Moreno na 90. dodjelu Oscara došla je u istoj haljini kao i 1962. godine (Foto: Guliver/Cover Images, Getty Images, Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju