Oscar je prestižna dodjela nagrada za koju se, kako organizatori tako i gosti, maksimalno pripremaju. Crveni tepih tako ostaje prava modna pista na kojoj se pojavljuju samo najpoznatija imena iz svijeta filma. U iščekivanju 88. Oscara, izdvojili smo 7 haljina iz novih kolekcija renomiranih dizajnera koje zaslužuju svoje mjesto na napoznatijem crvenom tepihu


Dodjela nagrada Oscar ovog će vikenda 88. put po redu okupiti samu kremu filmskog svijeta, a oči javnosti još će jednom biti uprte u najpoznatiji crveni tepih na svijetu.

Za ovu priliku poznate su se ljepotice dugo spremale, a ono što im je oduzelo najviše vremena bio je odabir haljine.

Haljine su djela svjetski poznatih dizajnera i modnih kuća i to s nedavno održanog Pariškog tjedna visoke mode i Njujorškog tjedna mode

Večernje toalete renomiranih dizajnera i ove će godine plijeniti najviše pažnje, a kako bi preduhitrili ovaj filmski i modni događaj, napravili smo listu haljina koje bi se mogle naći na ovogodišnjem Oscaru.

Sve redom očaravajuće kreacije djela su svjetski poznatih dizajnera i modnih kuća i to s nedavno održanog Pariškog tjedna visoke mode i Njujorškog tjedna mode.

Zaigrali smo se slavne vidovnjakinje Babe Vange i predviđali budućnost pa smo izdvojili 7 najljepših haljina te po uzoru na prijašnje crvene tepihe pronašli tko bi ih mogao najvjernije predstaviti na dodjeli nagrada Oscar.


U noći Oscara budite uz Dnevnik.hr. Showbuzz redakcija pratit će najzanimljivije trenutke s najpoznatije dodjele filmskih nagrada.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju